Dodělaláno 7 dubna , prezentováno na MF, facebooku
Short Sunderland Mk.II
Short Sunderland Mk.II
1/72 od Special hobby a jeto shortrun se vším co k tomu patří.

Re: Short Sunderland Mk.II
Ani nevíš jak dlouho jsem tohle měl v ruce na soutěži na stánku SH ve slvě za 900,- že si to koupím. Nakonec vyhrál rozum při myšlence toho, co mám všechno doma. Ale máš to moc hezky udělané. Žádný přehnanosti v patině a decentní povrchovka. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Moc líbí

Díky jako přes zimu ještě dám jednoho od BOAC , Stavba tak tam je jedna chyba ten čumák ze předu vypadá jak by dostal facku , ale jde o to jestli je to chyba stavebnice celkově nebo jen té mojí

Moc pěkné. 
- David Koktavý
Parádní kousek, já doufám, že až se pustím do mého, že bude alespoň z poloviny tak pěknej jako ten tvůj,

Patádna práca!!!
Musí to byť pekný kus nábytku.
Musí to byť pekný kus nábytku.
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Pěkný,
mimo jiné asi jediný letoun z tohoto období, ve kterém jsem byl opravdu "uvnitř", v muzeu v Hendonu je návštěvnická trasa vedena skrz Sunderland. A přitom si člověk v reálu uvědomí, že to éro zase až tak obrovské nebylo, vlastně asi tak dvakrát větší než Andula An-2, a naopak, Ju 87 byl překvapivě pěkně velký kus, když už u něj stojíte. Návštěvu doporučuji, focení bez omezení, aspoň když jsem tam byl. Na konci prohlídky je vhodné navštívit tamnější prodejní knihovnu a "hrabák" knižní pořádně prohlédnout, narazil jsem tam tenkrát na úžasné slevy krásných publikací, z 15 £ na 1,5 £, no nekupte to.

mimo jiné asi jediný letoun z tohoto období, ve kterém jsem byl opravdu "uvnitř", v muzeu v Hendonu je návštěvnická trasa vedena skrz Sunderland. A přitom si člověk v reálu uvědomí, že to éro zase až tak obrovské nebylo, vlastně asi tak dvakrát větší než Andula An-2, a naopak, Ju 87 byl překvapivě pěkně velký kus, když už u něj stojíte. Návštěvu doporučuji, focení bez omezení, aspoň když jsem tam byl. Na konci prohlídky je vhodné navštívit tamnější prodejní knihovnu a "hrabák" knižní pořádně prohlédnout, narazil jsem tam tenkrát na úžasné slevy krásných publikací, z 15 £ na 1,5 £, no nekupte to.
- Olda Homola
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný kousek

-
Martin Dohnalík
Veliká paráda