P-51D-5 Mustang 1:48 Eduard

Gallery finished models
Martin Dohnalík

P-51D-5 Mustang 1:48 Eduard

Příspěvek od Martin Dohnalík »

Po delší době představuji dokončený model. Doklepnul jsem ho minulý týden. Je to klasika od Eduardu, tudiž krásná a přesná stavebnice s úžasným povrchem a nekompromisním požadavkem na čistou a precizní práci. Takže sumasumárum - nic pro lamu jako jsem já. :lol: Prezentovaný model představuje asi tak maximum toho, čehož jsem schopen dosáhnout. Týká se to jak stavby, tak barvení. Hodně věcí chybí, na spoustu titěrných detailů už jsem prostě neměl morál, ale stejně na to ani nevidím.... :lol: Nicméně z odstupem pár metrů se na to dá koukat.
Martin. =;
Přílohy
1.jpg
3.jpg
2.jpg
Tonny

Re: P-51D-5 Mustang 1:48 Eduard

Příspěvek od Tonny »

;-I pěkný ,
Je zajímavý že mustang nebo třeba f-35 mne vůbec nezajímá nechápu co na tom ostatní vidí ,ale chápu že to funguje i obráceně s mojí až fascinací spita hlavně merlin od VII vejš. :lol: :lol:
Speedy

Příspěvek od Speedy »

Mustangů není nikdy dost. =D>
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
David Koktavý

Příspěvek od David Koktavý »

Martine,
ty jsi mne vzal úplně vítr z plachet. Nemám co bych mohl kritizovat, nebo chválit když jsi vlastně dosáhl svých limitů :lol: :lol:
Obrázek
Skřivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skřivan »

Pěkný kousek. Taky se na několik výhledově chystám :)
Daniel Křivánek
Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne.
„Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
8-)
Obrázek
Odpovědět Předchozí témaNásledující téma

Zpět na „Galerie“