Tak já se teda hlásím do služby. Nechal jsem se zvyklat debatami kolem tohoto modelu na našem interním chatu a přestože jsem neměl úplně v plánu si eFko kupovat z několika důvodů, nakonec jsem podlehl a zakoupil.
Model doprovází tradiční hype ve stylu "vyhoďte Tamyiu z okna" a info o inovativních vylepšeních, které modelářům seberou dech. Do určité míry je to určitě pravda. Minimálně tím sebraným dechem. Tamyie z okna nevyhazujte, Japonci můžou být v klidu.
Momentálně mám slepené trupy a hotové oba interiéry. So far so good...vlastně GUT

Pár leptíků jsem vynechal, ale i tak vypadá interiér pěkně "byzy". Nutno dodat, že pokud zavřu kabinu, kulové půjde viděti, jak už to tak bývá u kokpitu v barvě RLM66, ale pro ten pocit, znáte to
Na upozornění jsem si předchystal dírku na palubce kam budu lepit zaměřovač vyztužený drátkem, protože to lepení defakto natupo není úplně dobrej nápad.
U F2 mi neseděl předek trupu, ale po ubroušení kolíků, to sedí pěkně. F4 na tohle netrpí. Proč, netuším. Co je vyloženě "lavly" je lepení těch kanálů pro kulomety na čumáku. Jestli to šlo udělat jinak nevím, ale rozhodně to není úplně komfortní. Na trupu F2 jsem našel pár míst, kde je potřeba obrousit materiál navíc. Kde se tam vzal a proč to samé nenajdete na F4 se mě neptejte. Napište si na podporu.
Trupy mám slepené a vybroušené. Naryté linky na hřbetu a spodku zadní části trupu. Fotky nějaké příště.