To Olda : Aha, Ty jsi tuto metodu povýšil na vyšší level. Libor (co píše v Mod) nalepí před surfem, okraje pojistí vteřiňákem, debondérem očistí, nalepí masku a pak následuje barevná úprava. A to mne právě odrazovalo, vzhledem k tomu kolikrát model vezmu ještě do pracek, tak by páska určitě nepřežila. Takže až na konec... Díky za radu, určitě vyzkouším.
To David : Jenom hrubá stavba a před stříkáním kamo je stejně rozdělím max. na trojice. Více stojánků a masek a hlavně tak velký stůl nemám...
2x Fin, 1x Frantík a další 2 budou námořníci Mk.I. Na námořníky si musím ještě založit téma, Francouzské nebe na stavby vede, tak ať zmenším náskok.
Je čas opět něco dodělat. Snad ... Publikace Valiant přinesla více otazníků než odpovědí. Hlavně, že sám hlásám klasické rčení "Mnoho podkladů = modelářova smrt." Říkám si, hlavně nezabřednout moc do detailů a už drátuji... Všechno dělat 5x je celkem vopruz, ale předpokládám následné rychlejší dokončení modelů.
Takže v levé části krabice na nohách bude frantík a 2x Finsko. Tyto modely jsou připraveny na surf. V pravé části bude další Afrika, a to nočník "Black Bess" a stroj z Malty (když už budu mít na frantíka vytažené pouštní barvy). Musím říci, že Frantovy dekály (DK decals) jsou velice nakažlivé...
A struna 0,3 do vstupu chladiče čeká na začištění. Ještě dozadu alespoň vzpěry do V.
20231229_114322 50 mal.jpg (41.3 KiB) Zobrazeno 823 x
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Koukám, že jsem pěkná vostuda... Ale z těch 5ti Hurikánů jsou 3 hotové (viz frantíci), zbývají poslední 2. Zamýšlel jsem nejúspěšnější finský stroj HC-452 (z celkových 5,5 sestřelu finskými H. má na kontě 2,5 sestřelu) v jeho 2 variantách zbarvení. Že se vyplatí občas kouknout do návodu, tedy samozřejmě správného pro danou verzi, už vím, finské H. neměly odnímací panel na pravé straně trupu. To jsem samo zjistil až po surfu, takže zpátky na strom... Zakoupil jsem dekály S.B.S model, které obsahují obě varianty zbarvení HC-452 a... to byl začátek průseru... a toho zdržení. Až při zvětšování na měřítko koukám, ta kamo DE/DG je nějaká divná (na 2. fotce vlevo). Trup rozložení polí verze pro sudé výrobní číslo a křídlo pro liché! Teda, ti mě tak nasr.li... Takže začalo pátrání. Níže jediná fotka 452 v původní kamo a z ní tedy alespoň já A-B nepoznám. Pátrání v literatuře nepomohlo. Dozvěděl jsem se spoustu užitečných věcí, např. že vůbec ve Finsku nemysleli na nás modeláře a svým označením nerespektovali výrobní číslo. Např. N2323 má finské označení HU-458. Nebo že z 12ti objednaných kusů bylo 7 kusů původně z polské objednávky, při vypuknutí války již směřovaly na lodi do rumunského přístavu Constanta, ale po porážce Polska byly vyloženy v Giblaltaru a později se vrátily do Anglie. Ale výrobní číslo HU-452 prostě není známé.
Takže jsem donucen změnit kamo DE/DG na HU-458, dekály jsou přímo v modelu Arma, u tohoto stroje je seriál znám (na 2.fotce vpravo). Na tomto stroji získal sestřel velitel letky kapteeni Kalaja, když 4.7.1941 sestřelil bombardér DB-3 (jiné prameny uvádějí SB-2). Bohužel, HU-458 byla 16.9.1941 sestřelena palbou pozemních jednotek a kapteeni Kalaja v troskách zahynul.
Kapteeni Kalaja u HC-458
Naposledy upravil(a) Lesný Ladislav dne 09 říj 2024, 18:49, celkem upraveno 1 x.
Uff! Kapku jsi mně vystrašil, ale mám to dobře zatmeleno . Při stavbě jsem měl udržet v paměti 3 věci - kulatý stožárek antény, pětipaprsková kola a ten panel. 2 věci jsem udržel, 3tí ne, jde to se mnou z kopce... Tvoje fotka chybějící panel potvrzuje. Mk.I (další verze jsem nezkoumal) mají ještě směrem k k ocasu další menší obdélníkový panel, který zasahuje až do znaku. Viz nákres a je vidět na fotce. Finské a rumunské Hurouše jej nemají.
Vyznáte se, pánové, ve finských Hurouších? Začal jsem stříkat a zarazila mne další věc a to rozdílné velikosti znaků v různých dekálech a podkladech. Např. zrovna S.B.S mají u kamo DE/DG průměr trupových znaků 12,2 mm a křídelních znaků 14 mm. Arma má v modelu na trup i křídla shodný průměr 12,5 mm. U kamo zelená/černá S.B.S trup 11 mm a křídla 14 mm. Arma opět shodný rozměr a to 11 mm. Když jsem vyhledával i další dekály, tak např. Aeromaster a Xtradecal mají vždy na trupu znaky o menším průměru než na křídlech. Říkal jsem si, že Finové to budou vědět nejlépe - a ve svých dekálech také mají rozdílné velikosti. Ale jsou to dekály z roku 1996, tedy skoro 30 let staré. Viz níže. Mohou být nové nálezy nebo poznatky. Prostě mě vrtá hlavou, jak Arma přišla na shodnou velikost. A fotku kde by byly vidět horní plochy a umístění znaků nemám, mimo muzea a tam si nejsem jistý, podle čeho označení obnovili.