Tak po sporťáčcích teď zase něco válečného. Měl by být hotov do 22. 4. na klubovku
Zatím jen kokpit, pro zavřenou kabinku dostačující. Samozřejmě se mi podařilo ulomit jeden držák antény na směrovce.
Použil jsem jen look abych nemusel dávat pásy z obtisku. Ty jsem konec konců použil na S-1103
Přílohy
Tady nám návod radí ohnutí neexistujícího detailu :D :D
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Tak co jiného doma dělat že
Myslel jsem to na pásy na sedáku, kde máš ohnout sponu, která tam není
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Jasně
To je pěkné, že jsi ho rozlepil předpokládám, že v neděli ho budeš mít slepeného
Přílohy
Nic moc - ten vtok
Budeš posouvat ten manipulační otvor na zadku? Je to nejvíce viditelná chybka eduardího Káčka. A protože se o ní ví (propíráno na mf), bylo by škoda neopravit. Případně někde na stánku juknout do nového Modeláře 4/24, kde je popsaná stavba žluté 8. Autor Josef Blažek. Stavba s Brassiny, ale popisuje i další úpravy a případné opravy a doplnění modelu.
Asi ne.
Nechci si stavbu ničím komplikovat a zdržovat.
Já to přežiji a doma ve vitrínce to nikdo neocení - vím flákám to, ale lepší to se mnou už nebude