Využijem túto tému...
Nedávno som si v slabšej chvíli kúpil stavebnicu I.A.R.-80A od Amodel. Mala by to byť stavebnica 109. vyrobeného kusu (6 guľometov v krídle). V krabici sú dekály na stroj s krížmi, s číslom 109 na kýlovke. Radšej by som ho však postavil s kokardami, používanými od septembra 1944, po pripojení k protihitlerovskej koalícii. Neviete niekto o takom konkrétnom stroji, ktorý by sa dal postaviť z tejto stavebnice?
IAR-80, 1:72
Re: IAR-80, 1:72
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Něco málo. Ta mašina v. č. 109 a v. č. 111 jsou poměrně blízko, takže by to mohla být stejná výzbroj i další podrobnosti.
Díky za rýchlu odpoveď!
Ej, škoda, že to nie je v tej hnedo-zelenej kamo...
Ej, škoda, že to nie je v tej hnedo-zelenej kamo...
Stiahol som si nejaké publikácie, a žiaľ tie rozdiely sú dosť veľké, hlavne v oblasti podvozkových šachiet. Asi nakoniec budem musieť zostať u tých krížov 
Ďakujem za snahu pomôcť.
Ďakujem za snahu pomôcť.
Laco, tak A-model pošli do bazaru a počkej si, až od IBG vyjde verze, která nosila kokardy.
Pre mňa je to okrajový typ, a Poliaci majú za tie svoje stavebnice premrštené ceny. Nemám v umysle ich akokoľvek podporovať. Navyše som do Amodelu už čiastočne zarezal a našiel vo vrakovisku aj vrtuľu s opačným smerom otáčania. Ten Amodel som už ja kupoval v bazári, takže som kúpou podporil max. tak toho bazárového predajcu