Konkrétně je to superclear III
Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Na stole: Fw-190A-8 nebo 9 1/48 Eda
Re: Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
A co myslíš, že je GX100
- Lesný Ladislav
Zrovna jsem to chtěl napsat.
A mé zkušenosti s GX100 (superclear III) a vodičkami Gunze viz zde ve skupině Mezek: https://kitforum.cz/viewtopic.php?t=2324&start=15 , cca v 1/3 stránky. Ale jak píšu, pouze mé. Když člověk kouká na FB na Eduardí skupinu a tam sloupávají lak z US znaků na jeden zátah a já doma po kouskách, tak někde musí být zakopaný pes ...
A mé zkušenosti s GX100 (superclear III) a vodičkami Gunze viz zde ve skupině Mezek: https://kitforum.cz/viewtopic.php?t=2324&start=15 , cca v 1/3 stránky. Ale jak píšu, pouze mé. Když člověk kouká na FB na Eduardí skupinu a tam sloupávají lak z US znaků na jeden zátah a já doma po kouskách, tak někde musí být zakopaný pes ...
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
Díky kluci, objednáno spolu se stříbrnými šípy.
Mám doobtiskováno, levý kříž na křídle opravený a zítra snad patina a pomalu kompletace.
Mám doobtiskováno, levý kříž na křídle opravený a zítra snad patina a pomalu kompletace.
Pěkně opravený.
- Olda Homola
na ty chodníčky dělá Ondra moc pěkný masky, a zvládne to s nimi stříknout i lamer (já)
To jen tak, kdyby byl zájem pro příště.
To jen tak, kdyby byl zájem pro příště.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Zdendo díky. Prostě jsem na to dal ještě jeden kříž, ale odlakovaný předem. A jak jsem ho rovnal, aby byly v zákrytu, tak se mi samosebou potrhal, naštěstí tam, kde to bylo ulouplý ten Kosek skoro přesně odpovídal té díře. Takže je to vlastně přesná záplata s nepatrným přesahem. Kouzlo nechtěného.
Oldo o těch maskách vím, ale to už se mi investovat nechtělo. Já si i masky na šachty kupoval až teď s gustavem. A vyčůraně jsem koupil na Efko, protože tam jsou kulaté i hranaté za jedny peníze a mám myslím vystaráno na celou řadu, krom K. Počítám, že půjdou i na naše mezky.
Oldo o těch maskách vím, ale to už se mi investovat nechtělo. Já si i masky na šachty kupoval až teď s gustavem. A vyčůraně jsem koupil na Efko, protože tam jsou kulaté i hranaté za jedny peníze a mám myslím vystaráno na celou řadu, krom K. Počítám, že půjdou i na naše mezky.
Proč by neměly jít i na K?
Nevím, jestli tam není tvarová změna kvůli vnitřním dvířkám.
Neměla by být.
Vypadá to pěkně. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
vypadá to dobře
Díky. Tak ještě vrtuli, dobarvit pravou pozičku a asi může do vitríny.
Tak za mě dobrý, protože takhle hezky to asi neumím.
Opravdu pěkný.
Opravdu pěkný.
- Olda Homola
Fešák!
To je pocit k nezaplacení, další kousek ve vitríně, což?
To je pocit k nezaplacení, další kousek ve vitríně, což?
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1