K trupu pribudlo krídlo a vodorovné stabilizátory s výškovkami. Toto už bolo trochu problematickejšie. Medzi spodnú a hornú plochu krídla som musel na pravej strane nábežky vloźíť tenký prúžok plastu, lebo by bola pravá polovica krídla pri koreni príliš tenká (oproti ľavej strane). Aj takto som musel ubrať z hrúbky napojenia trupu na krídlo z hornej strany. Medzeru medzi trupom a kridlom zhora som zatmelil dvojzložkovou "plastelínou" a zahladil namokro. Pri koncových oblúkoch som v musel vlepiť cca. milimetrový pásik plastu. Žiaľ podvozkové šachty príliš nesedia, ale s tým nič nenarobím.
Musel som zabrúsiť aj dotykovú plochu stabilizátorov v mieste napojenia na trup, lebo ak by som to nespravil, tak by boli chvostové plochy do šípu.
Celé som to vytmelil, vybrúsil a obnovil rytie. Napojenie krídla k trupu pri nábežke ešte bude potrebovať tmelenie, ale to pôjde.
Nateraz asi všetko. Pomaly sa duševne pripravujem na vŕtanie rámu prekrytu kabíny, aby som mal kam "zapichnúť" stožiar antény. Takéto umiestnenie mohli vymyslieť len Rumuni