Modelmaster 2012 - 5.5.2012

Modeling competitions and events
Peter Badár

Modelmaster 2012 - 5.5.2012

Příspěvek od Peter Badár »

Klub modelárov Handlová srdečne pozýva všetkých na 1.ročnik súťaže Modelmaster 2012 ktorá sa uskutoční v priestoroch Základnej školy Morovnianska cesta dňa 5. mája.
Modelmaster.jpg
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)

„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac

Milujem ťa Rainbow Dash.
markus1152

Re: Modelmaster 2012 - 5.5.2012

Příspěvek od markus1152 »

už sa teším a chystám modely. ;) ;) ;)

PS: budú aj predajcovia ??
INTRUDER/PROWLER hotovo:zásoba 6:10
Peter Badár

Příspěvek od Peter Badár »

To ešte neviem. Ale bude to prvý ročník.
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)

„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac

Milujem ťa Rainbow Dash.
markus1152

to nevadí. aspoň sa to rozbieha. držím palce.
Laco Nagy

Příspěvek od Laco Nagy »

Vidieť, že to organizujú technikári - lietadlá všetko pokope, ale technika je riadne rozkúskovaná...
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
markus1152

zopár fotiek z výbornej akcie
Přílohy
Mig 29.JPG
Mi 24.JPG
Mercedes.JPG
lodicky.JPG
chopre.JPG
F7U + A-4.JPG
Beaufighter.JPG
avia 2.JPG
avia.JPG
Abrams.JPG
markus1152

...
veľmi vydarený prvý ročník.z toho vyplívajú aj menšie zádrhele. rozdelenie lietadiel len na vrtulové a prúdové. tažko bude súperiť F-18 1/144 s Wildcatom 1/32 a pod. to sa dá na budúce ale lahko napraviť. ako povedali sami usporiadatelia nečakali taký počet modelov a vystavovateľov. kávička zadara prekvapila (aj ked servírka mohla radšej vyberať dobrovolné vstupné :P :P ;) - tam by nestíhala rátať €). cesta dobre značená, telocvična akurát znesie aj viac modelov :D na rok sa teším a určite prídem.
Přílohy
zombie miss.JPG
wildcat.JPG
USS Jack.JPG
T-815.JPG
Subaru.JPG
Su-33.JPG
stryker.JPG
spitfire.JPG
PzH 2000.JPG
Mini.JPG
Martin Michalovič

Příspěvek od Martin Michalovič »

Zdravím vás,

pred chvíľou mi volal Matúš. Že vraj máme na nejakom novom fóre vlastnú tému o našej súťaži, ktorá sa uskutočnila a ani sme o tom nevedeli...
Tak to čumim! Čo na to povedať?
Snáď len to, že: Peter Badár, ďakujeme za založenie témy a propagáciu súťaže! Len sa nám musíš niekedy pripomenúť a predstaviť, bo ťa (asi) osobne nepoznáme...
Bocán píše:Vidieť, že to organizujú technikári - lietadlá všetko pokope, ale technika je riadne rozkúskovaná...
Tak toto nepopierame, je to tak. Ale polepšíme sa a na budúcom ročníku už budú lietadlá rozdelené aj podľa mierky.
A doplníme aj kategórie, ktoré nám na nultom ročníku chýbali.

Markus1152 - vďaka za fotky, my ako organizátori sme nestihli nič nafotiť. Dúfam že ti nebude vadiť ak niektoré z tvojich fotiek použijeme a priradíme ich k menám na výsledkovej listine.

Dovolím si sem vložiť ešte poďakovanie, ktoré som síce písal na inom fóre, ale hodí sa aj sem:

Ahojte priatelia,

Matúš vám už poďakoval, ale nedá mi to – musím aj ja...
Takže v mene celého teamu Modelmaster vám ďakujem, že ste „obetovali“ svoj čas, energiu aj financie a prišli nás podporiť na nultom ročníku modelárskej výstavy Modelmaster 2012 v Handlovej.
Bez vás a vašich modelov by sme boli „stratení“...
Naozaj sme boli veľmi milo prekvapení hojnou účasťou a najmä množstvom modelov. Svedčí o tom aj to, že sme narýchlo ešte museli doplniť rad stolov v strede telocvične, pretože nebolo kam dávať modely.

Dnes ráno som spočítal všetky modely z registračných hárkov.
A dostali sme sa k neuveriteľnému číslu: 152 súťažných modelov!!! (Moje a Matúšove modely som nepočítal).
Je to obrovský úspech a len a len vďaka vám.
Počasie nám tiež prialo a z toho sme boli tiež very happy.

Osobitné poďakovanie patrí: Mariánovi Glembovi z KPM Lipt. Hrádok, ktorý prišiel ako návštevník a nakoniec „zapadol“ za registračným stolom a dobrovoľne nám pomohol zapisovať do reg. hárkov modely a modelárov, ktorí postupne prichádzali. Takže Majo, naozaj ďakujeme za veľkú výpomoc!

Niektorí z vás sa stanú aj televíznymi hviezdami, pretože nás boli natáčať aj z Regionálnej televízie.
Mám prisľúbené, že to nahrajú aj na YouTube, takže potom sem hodím odkaz a môžete si to pozrieť.
Osobne sa prišiel pozrieť aj primátor mesta Handlová, Ing. Rudolf Podoba. Bol nadšený a máme sľúbenú jeho podporu aj na budúci rok.
Z vašej strany sme pripravení nielen na pozitívne reakcie, ale aj na konštruktívnu kritiku. Takže ak máte máte nejaké pripomienky, sme na to pripravení.

Takže vážení, naozaj ďakujeme a tešíme sa na stretnutie o rok.

S pozdravom Martin "Mates" Michalovič
Odpovědět Předchozí témaNásledující téma

Zpět na „Modelářské soutěže, akce“