P-51D Airfix 1/72
-
Michael Skočil
Re: P-51D Airfix 1/72
Pěkné, to je fofr, tohle asi nikdy nedokážu. Já si to prostě musím užít aspoň měsíc 
Najdete mne také zde:
https://plus.google.com/u/0/102352096821989087873/about
https://plus.google.com/u/0/102352096821989087873/about
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Delal jsem včera od desíti dopoledne do tří rána.
Skvělý relax když žena rozmlátí auto.((
Skvělý relax když žena rozmlátí auto.((
Presne tak, skvely RELAX a tak je to spravne.
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
Hele Patriku, ty jsi ale tolerantní.
(to auto ale zamrzí
)
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem rad ze se holkam nic nestalo, auto je jen kopa zeleza:-)
Pojistovak to ma urcite dobre pojistene 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pojistovak mam nick proto, že je to tak nesnášená profese, že je to všude volný.-))
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Odeklováno.
Kabinka a podovozek je hotov, čeká až to zaláknu a jemně owashuju.-)
Kabinka a podovozek je hotov, čeká až to zaláknu a jemně owashuju.-)
NeWashuj, kacena je krajsia...
Inak pekny model, len ma sklamalo ze nebudem mat lepsiu poistku
Inak pekny model, len ma sklamalo ze nebudem mat lepsiu poistku
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, ted je to nawashovana kačena.-)))
Alclad za 130 až 190,- je vůči Gunze SM za 285 až 440,- drahý? A jakožto předředěná barva, kterou stačí nalít do pistole a správným tlakem ze správné vzdálenosti stříknout je pracný? (Pěkný podklad musí být pod oběma, tak to do pracnosti nepočítám.)pojistovak píše:Ne, alcad je drahý, pracný, já používám Gunze SuperMetalic SM001, všecky panely jsou tonovany černou Gunze řady C
Velká výhoda je, že to ani po laku nezmění vzhled. Vyzkoušeno už.
Rychlá, pohodlná práce.
V tomto se teda naše názory asi neshodují.
Ale jinak pěkná stavba i práce s pistolkou (alespoň podle posledních dostupných fotek).
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
285 .-)
http://www.eduard.com/store/cs/Gunze/Ba ... ibrna.html" target="_blank
Používám jen tuhle, všechny ostatní odstíny ladím klasickým Céčkem.
A to neberu, že barvu z lahvičky ještě ředím, takže vydrží výrazně déle a cena se ještě sníží
Alcad, aby byl výsledek jak mám být potřebuje jejich černý podklad, další peníze. (to nejenom píše výrobce ale i doporučují ti co s tím dělaj - takže jen zprostředkovaná zkušenost)
Taky nevím, jak moc je alcad blbuvzdorný, SM docela fest (jako Gunze C) - a to mi vyhovuje.-)))
Jasně, vyčištěný a hladký je potřeba pro obé.
Hlavně mám SM doma, tak nevidím důvod proč kupovat další systém.-)
http://www.eduard.com/store/cs/Gunze/Ba ... ibrna.html" target="_blank
Používám jen tuhle, všechny ostatní odstíny ladím klasickým Céčkem.
A to neberu, že barvu z lahvičky ještě ředím, takže vydrží výrazně déle a cena se ještě sníží
Alcad, aby byl výsledek jak mám být potřebuje jejich černý podklad, další peníze. (to nejenom píše výrobce ale i doporučují ti co s tím dělaj - takže jen zprostředkovaná zkušenost)
Taky nevím, jak moc je alcad blbuvzdorný, SM docela fest (jako Gunze C) - a to mi vyhovuje.-)))
Jasně, vyčištěný a hladký je potřeba pro obé.
Hlavně mám SM doma, tak nevidím důvod proč kupovat další systém.-)
Vždyť jsem to psal, furt je to kilo rozdíl.
Já osobně mám od Gunze jen Surf a levelling na jeho ředění, takže když jsem se v patnácti (přesněji v sedmadvaceti) rozhodoval, jak dělat kovový povrch, Alclad byla jasná volba (skoro tři kila za takovou mrňavou lahvičku...).
I ten jejich Gloss Black Base je nádherně blbuvzdorná sytě černá barva; nanášení kovového Alcladu mi nepřijde o nic složitější, než lihovky od Agamy, což jsou díky své naprosté a totální blbuvzdornosti mé oblíbené barvy (akrylové Tamiye jsou v závěsu); a méně lesklé kousky dělám Agamou Metal, na které se taky nedá nic pokazit.
Já osobně mám od Gunze jen Surf a levelling na jeho ředění, takže když jsem se v patnácti (přesněji v sedmadvaceti) rozhodoval, jak dělat kovový povrch, Alclad byla jasná volba (skoro tři kila za takovou mrňavou lahvičku...).
I ten jejich Gloss Black Base je nádherně blbuvzdorná sytě černá barva; nanášení kovového Alcladu mi nepřijde o nic složitější, než lihovky od Agamy, což jsou díky své naprosté a totální blbuvzdornosti mé oblíbené barvy (akrylové Tamiye jsou v závěsu); a méně lesklé kousky dělám Agamou Metal, na které se taky nedá nic pokazit.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Včerejší fotky. Po washi, po satin laku. Vlastně skoro kompletní kačenka už.
Pondělky si dávám volno, takže kabinku nasadím až zajtra.-))
//stovka rozdíl to není, protože ředím 6:1 ve prospěch ředidla.-)
Navíc, každému co jeho jest.-))
Pondělky si dávám volno, takže kabinku nasadím až zajtra.-))
//stovka rozdíl to není, protože ředím 6:1 ve prospěch ředidla.-)
Navíc, každému co jeho jest.-))
6:1?! A to ředidlo je zadarmo?pojistovak píše:stovka rozdíl to není, protože ředím 6:1 ve prospěch ředidla.-)
I po laku vypadá uvěřitelně kovově, takže zvolená cesta je nejspíš správná a hlavně je Tvá.
EDIT: překlepy
Jirka Klimek, architekt