Tak mám za sebou další né moc pohodovku, ale věděl jsem do čeho jdu a teď mám aspoň raritku postavenou. Model jsem musel komplet přerýt, protože na trupu bylo rytí komplet ztracený a na křídlech zase vyštípnutý z formy. Na křídlech jsem navíc asi mohl tu krupici přebrousit na povrchu, ale bál jsem se, že přijdu o naznačení konstrukce úplně. Vzpěry se daly po očištění použít, ale zdá se mi, že ty hlavní jsou tak o 2mm kratší. Pár drobných vzpěr, pitotku, zaměřovač a stupačku jsem si vyrobil od znova, protože ve stavebnici chybí úplně. Obtisky mě překvapily, jelikož ty drobné okopírovaly rytí, ale ty koláče nikoliv. Tam jsem se musel modlit.
Marking jsem si vybral jiný než ze stavebnice a to od Rising decals. Jedná se o Nakajimu NC typ 91-1 z 11. Hiko Rentai, 2. Daitai, Mandžusko, červen 1932. Je to jeden ze tří letadel darovaný armádě tzv. Aikoku 3 (Aikoku-ki - letadla patriotů) od velmi bohatého obchodníka Obuse Shinzaburo, který později daroval další množství letadel i námořnictvu se stal tzv. Král Aikoku.
Barvy Gunze, Tamiya a Agama.