Moja úroda spitfirov za posledné dva roky...
Moja úroda spitfirov za posledné dva roky...
Na žiadosť D.MILANA v téme založenej ku stavbe Spitfira HF Mk.VII som nafotil svoje spitfiry, ktorém som postavil od svojho "zreaktivovania" pred cca 2 rokmi.
Sú to (v poradí dokončenia):
Spitfire LF Mk.Vb, EP644, RY-S - Revell
MesserSpit - Spitfire Mk.Vb s motorom DB605, EN830, CJ+ZY - konverzia z Hobby Boss
Spitfire Mk.Ia, P9485, DW-K - Airfix
Spitfire FR Mk.IX, MK706, "X" - Airfix
Spitfire HF Mk.VII, MD114, DU-G - Airfix
Sú to (v poradí dokončenia):
Spitfire LF Mk.Vb, EP644, RY-S - Revell
MesserSpit - Spitfire Mk.Vb s motorom DB605, EN830, CJ+ZY - konverzia z Hobby Boss
Spitfire Mk.Ia, P9485, DW-K - Airfix
Spitfire FR Mk.IX, MK706, "X" - Airfix
Spitfire HF Mk.VII, MD114, DU-G - Airfix
- Přílohy
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Re: Moja úroda spitfirov za posledné dva roky...
A sakra, to je ale pěkná úroda. Obzvláště ten růžovej FR.Mk.IX je roztomilej. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Růžová devítka? Já myslel, že byly takhle jen jedničky.-))
Messerspit, to vlastně bylo, vid? Němci to nějak zkoušeli... nebo jsme mimo?
Messerspit, to vlastně bylo, vid? Němci to nějak zkoušeli... nebo jsme mimo?
Ten MesserSpit opravdu zkoušeli. Jsou na to i fotky.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
No, niekde sa uvádza, že bola celá v MSG a "X" bolo čierne, niekde zase, že bola celá PRU Pink a to X červené. Ja som si vybral tú druhú možnosť.pojistovak píše:Růžová devítka? Já myslel, že byly takhle jen jedničky.-))
Skúšali a piloti si toho spita dokonca veľmi pochvaľovali. V Echterdingene na ňom radi lietali okrem skúšobných letov aj kondične, až kým nebol poškodený pri spojeneckom nálete.pojistovak píše:Messerspit, to vlastně bylo, vid? Němci to nějak zkoušeli... nebo jsme mimo?
Zdravím bylo jich víc těch průskumnejch IX já jsem stavěl s bílým -V- http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=14502" target="_blank" target="_blank" target="_blank Jinak pěkná sestava Spit je SPIT marná sláva 
Áno, tak jest. V skutočnosti som rozmýšľal aj nad týmto prieskumákom,ale nakoniec som našiel medzi dekálmi červené X (zhodou okolností patrilo tiež na spita - policajného OK-BXD) a to biele "V" mi pripadalo také fádne...marel-v píše:Zdravím bylo jich víc těch průskumnejch IX já jsem stavěl s bílým -V-
Ale teraz vidím, že (v Tvojom podaní) vyzerá tiež pekne. Aj tá "torpedo" nádrž vyzerá super! Škoda, že ich nevieme postaviť vedľa seba.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, máte to oba pěkný.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Skoro rok pryč, přidal jsi něco?.-))
Čoskoro pridám
Tentoraz to bude zo stajne AZ...
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tesim se, ja dodelavam dva))
-
skipper262
Pekna banda spitfirov 
Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
Sľúbený Mk.IXc od AZ...Stavebnica je to pekná, a podľa fotografií od Paľa Vilinského sa dá aj pekne postaviť, ale mne nesadla. Svojím jemným vyhotovením mi pripomínala Tamiyu, či Hasegawu a tie mi tiež nesedia. Takže sa vraciam k "blbuvzdornému" Airfixu.
Ešte použitý materiál: farby - Aqua Color, lak - Sidolux a Aqua Color, výsostné znaky - dekály Propagteam (okrem horných na krídle - tie som striekal), kódy sú striekané, S/N je dekál vlastnej výroby. Wash - tempery
Ešte použitý materiál: farby - Aqua Color, lak - Sidolux a Aqua Color, výsostné znaky - dekály Propagteam (okrem horných na krídle - tie som striekal), kódy sú striekané, S/N je dekál vlastnej výroby. Wash - tempery
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá dobře!
Jemná - to budď rád, že jsi nestavěl jedničky nebo pětky, ty jsou jemný.-))
Těším se na dalšího spita
Jemná - to budď rád, že jsi nestavěl jedničky nebo pětky, ty jsou jemný.-))
Těším se na dalšího spita
- Peter Badár
Takže... Farby sú prvotriedne nastriekané a odtiene sú krásne. Troška to zhadzuje ten prekryt, ktorý nie je práve najpriehľadnejší. Na druhej strane podvozkové šachty sú krásne hlboké, dekály krásne. Tlieskám k výsledku. Taktiež druhý potlesk za výber markingu! 
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.