Eduardí Weekend, který do sebe zapadá sám a potřebuje jen pečlivost při spojování polovin trupu.
Doplnil jsem jen pásy z rozmáčklého olověného drátku a brzdové hadičky. Barvy lihové Agamy, lesklý lak Sidolux, matný lak Gunze H20.
Celý pokus se solnou metodou je vidět málo, resp. není vidět skoro vůbec, ale budu zkoušet dál.
Stavba zde.
Hellcat 1/72, Eduard
Hellcat 1/72, Eduard
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hellcat 1/72, Eduard
Máš to pěkný. Mám tu taky jedny zbylé dekály na tuhle mašinu, ale objednal jsem si academku.-)
Jsem zvědav na ty znaky, jestli je tam mají taky tak ujetý v barvě jako eduard.
Pokud jo, budu to stříkat.))
Jsem zvědav na ty znaky, jestli je tam mají taky tak ujetý v barvě jako eduard.
Pokud jo, budu to stříkat.))
- Peter Badár
Re: Hellcat 1/72, Eduard
Vyzerá to pekne, ale škoda, že ti celkový dojem zhadzujú tie dekály, lebo ti nejak nepriľnuli k povrchu a ani do rytia. Ale inač to vyzerá veľmi krásne.
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.