Hellcat 1/72, Eduard

Gallery finished models
klimeji
Kontaktovat uživatele:

Hellcat 1/72, Eduard

Příspěvek od klimeji »

BW_titulka.jpg
Eduardí Weekend, který do sebe zapadá sám a potřebuje jen pečlivost při spojování polovin trupu.
Doplnil jsem jen pásy z rozmáčklého olověného drátku a brzdové hadičky. Barvy lihové Agamy, lesklý lak Sidolux, matný lak Gunze H20.
_B099475.JPG
_B099478.JPG
_B099477.JPG
_B099489.JPG
_B099481.JPG
_B099483.JPG
takhle utopený motor nepotřebuje doplnit ani rozvody
takhle utopený motor nepotřebuje doplnit ani rozvody
Celý pokus se solnou metodou je vidět málo, resp. není vidět skoro vůbec, ale budu zkoušet dál.
Stavba zde.
Jirka Klimek, architekt :-)
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Hellcat 1/72, Eduard

Příspěvek od Pojistovak »

Máš to pěkný. Mám tu taky jedny zbylé dekály na tuhle mašinu, ale objednal jsem si academku.-)
Jsem zvědav na ty znaky, jestli je tam mají taky tak ujetý v barvě jako eduard.
Pokud jo, budu to stříkat.))
Peter Badár

Re: Hellcat 1/72, Eduard

Příspěvek od Peter Badár »

Vyzerá to pekne, ale škoda, že ti celkový dojem zhadzujú tie dekály, lebo ti nejak nepriľnuli k povrchu a ani do rytia. Ale inač to vyzerá veľmi krásne.
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)

„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac

Milujem ťa Rainbow Dash.
Odpovědět Předchozí témaNásledující téma

Zpět na „Galerie“