Prepáčte za strašnú kvalitu fotiek, musím s tím niečo začať robiť, takto to ďalej nepôjde
Challenger I MTB 1/72
- Patrik Kamencay
Challenger I MTB 1/72
Dávam sem nedávno dokončený model britského Challengru I MTB od firmy Trumpeter v mierke 1/72. Samotný model má krásne detaily, až na pásy, ktoré sú vylisované spolu s kolesami. Na modely som po prvý krát vyskúšal wash od AK-interactive a miximálna spokojnosť.
Prepáčte za strašnú kvalitu fotiek, musím s tím niečo začať robiť, takto to ďalej nepôjde
Patrik "Kami" Kamencay, 15r.
Viete ako sa spozná veľmi nešikovný modelár? Ani sekunďák mu nezaschne.
Viete ako sa spozná veľmi nešikovný modelár? Ani sekunďák mu nezaschne.
Re: Challenger I MTB 1/72
Mne sa to paci (mozno je to trochu moc leskle), dokonca aj fotky su podla mna v pohode.
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
Re: Challenger I MTB 1/72
O moderní technice vím prd,, ale mě se líbí. A k fotkám - jsou kompozičně trochu nedořešené, ale koukat se na ně dá.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."