koukam, ze mas na povrchu taky takovou jemnou krupicku. Mam to tam taky (Italeri je prebalenej Kinetic jak jsem se dozvedel od Cernocha). Budes s tim neco delat nebo na to prdis?
F-16D Barak,1/48,Kinetic
Re: F-16D Barak,1/48,Kinetic
makej makej
delam jednosic od 105. Tajeset, tak muzem jet spolu.
koukam, ze mas na povrchu taky takovou jemnou krupicku. Mam to tam taky (Italeri je prebalenej Kinetic jak jsem se dozvedel od Cernocha). Budes s tim neco delat nebo na to prdis?
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stejnou krupici zdedila od Kineticu i eduardi limitka:-(
Po delší době pokračuju na tomhle kousku.Nějak jsem se k němu nemohl dokopat.Falcon od Kineticu stojí za prd.Ale už jsem se prokousal k závěru stavby.Bude to stroj 101 Tayeset "First Fighter".Decaly jsem použil od firmy Isra Decal.
Stříkl jsem to surfem 1400 a přeleštil.Krupice zmizela.Nechápu to,v dnešní době by měl být povrch krásně hladký.Ne tenhle paskvil.312_Karl píše:makej makejdelam jednosic od 105. Tajeset, tak muzem jet spolu.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to super. A to roury nemusím
Dík.
Dřív mě taky roury nebraly.Ale poslední dobou u mě vítězí.Hodně mě ta moderna chytla.Jinak F-16 od Kineticu,už nikdy víc.Přitom bych si rád postavil Řeckou F-16D.Škoda,že ji Tamka nedělá.