Tak keďže sa mi cobra rozpadla v kridlach a musel som ich znova zlepiť a nechať schnúť trochu som stratil chuť do jej stavby tak sa púšťam zatial do tohto t-bolta.
Stavebnica je fajn a nevypadá to na kopec tmelenia a brúsenia, akurát sa trocha bojím tých dekálov ktoré Academka nemá moc kvalitné.
Rozhodujem sa medzi dvoma kamuflážami ktoré poskytuje krabička, jedna je v zelenej (či olive) kamo a druhá je strieborná s Rabbitom na cowlingu
Skôr sa mi pozdáva ta prvá.
Budem sledovať, na tej poslednej fotke, to je iba lesk, alebo máš tie dekály poničené? Akokeby v ľavom dolnom rohu niekto prešiel brúsnym papierom dekály.
Tento rok: Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy) Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“ Honoré de Balzac
V podvozkové šachtě je takový spoj na prd, jinak to do sebe jde parádně, jako většina Academek, co mi prošly rukama...
Jirka Klimek,architekt
________________ Všechno, co píšu v příspěvcích, jsou mé názory, založené na vlastních zkušenostech a pohledu na věc. Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co s tím naděláte.
CH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Jo, obtisky jsou samozřejmě děs a hrůza! Lépe najít cokoli jiného. Jestli se ti líbí kostičky, tak bych je spíš stříkal (někde na MF jsem viděl nápad, jak to maskovat jednoduše - stříkáno na dvakrát).
Jirka Klimek,architekt
________________ Všechno, co píšu v příspěvcích, jsou mé názory, založené na vlastních zkušenostech a pohledu na věc. Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co s tím naděláte.
CH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Jo maskol v dielni ani nevediem Premýšlam ako to spraviť, napadlo ma že si urobím maketu podľa dekálov a strieknem podľa nej, prípadne si vyrežem kocky z maskovacej pásky či fólie, nalepím a strieknem čiernou. Každú dobrú radu prijmem.
Prípadne sa do krytu motora pustím najprv a ak to nevýjde bude to tá strieborná "rabbit" verzia
Tak jsem to na MF našel, Dusan dělal Fw-190 A-5 s kostkovanou kapotáží - stříkl celý kryt černou a vymaskoval polovinu polí - maskoval proužky pásky, pak odmaskoval a zamaskoval druhou polovinu a má nádherné čtverečky. Viz. Snad to pomůže a bude to použitelné i ve dvaasedmě. Dle mého je to sice na první pohled zdlouhavější, ale drbání se čtverečky pásky by asi trvalo déle; v tomto případě (mnohem menším polím šachovnice) obzvláště.
Jirka Klimek,architekt
Sežeň si novou klávesnici nebo si zatop, ať se neklepeš a necvakáš písmenka dvakrát
Já mám v návodu poznámku Humbrol H116, ale netuším, jestli je to správná barva, nějak mi teď stávkuje převodník, co běžně používám...
Jirka Klimek,architekt