ROKAF T-50 Black Eagles
ROKAF T-50 Black Eagles
dar aby vás nic neuteklo načal jsem stavbu modelu od Academy limitku 1/48 ROKAF T-50 Korejské akrobatické letky Black Eagles .
jelikož se na tento model modelu nic nedělá žádný doplněk nic tak že to bude čistá krabka + nějaké drátkování nějaké fotky na to jsem sehnal ale foto šachet kokpitu moc není zkusím napsat té letce zda by mi neposlali nějaké fotky:-)
jelikož se na tento model modelu nic nedělá žádný doplněk nic tak že to bude čistá krabka + nějaké drátkování nějaké fotky na to jsem sehnal ale foto šachet kokpitu moc není zkusím napsat té letce zda by mi neposlali nějaké fotky:-)
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROKAF T-50 Black Eagles
Jsem zvedav co napíšou.-) Ti pošlou giga fotek ze všech směrů.-)
krásá kamo!
krásá kamo!
- ondrasadek
hezký
a co se stalo s F-18 ?
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že to Milan psal. Neseděly odlitky tak jej prodal. (Snad si to nepletu s necim jinym)
- ondrasadek
Jo táák:) Já poslední dobou Milana nevidám ani na FB ve skupině..
Ahoj kluci ... asi takhle pokud se jedná o F-18 1/48 tak tam jsem musel objednat novou stavebnici protože se mi u ní stalo nemilé překvapení.Co se týče F-18 1/72 je stavba odložena teď laškuji s Rokafem a až bude nějak hotoví vrhnu se na hellcata
Jinak ohledně FB jestli myslíš skupiny tak v některých už nejsem nějak jsem neměl už na to nervy číst některé pikačoviny některých jedinců
Jinak ohledně FB jestli myslíš skupiny tak v některých už nejsem nějak jsem neměl už na to nervy číst některé pikačoviny některých jedinců
Toto budu pečlivě sledovat. Od Vánoc ho mám v kitníku a je v brzké plánování. Pokud by jsi sehnal fotky kokpitu a šachet tak bych o ně taky poprosil 
Na stole: Boeing 737-800 (1/144), Junkers Ju-52 (1/144)
Boj s temelíny: Airbus A320 (1/144), Jak-3 (1/48),Sukhoi Superjet 100 (1/144)
Honza "Rainbow"
Honza "Rainbow"
Tak jestli něco seženu pošlu ale asi to nebudu žádná sláva... jinak postřeh černej plast není moc dobrá volba od výrobce:-D to je zatím jediný můj osobní problém:-D je na to blbě vidět co se týče broušení dělení atd... ale jinak zatím to vypadá že to pasuje....zítra večer dám na sucho jen tak poskládaný kokpit.
Černý plast na modelech mi taky moc nesedí. Já si dám vždycky práci a všechny díly ještě v rámečku nastříkám nějakou světle šedou barvou. Pro někoho možná zbytečná práce ale osobně mi to tak vyhovuje. Už se těším na fotky stavby.
Na stole: Boeing 737-800 (1/144), Junkers Ju-52 (1/144)
Honza "Rainbow"
Honza "Rainbow"
Jedna nezáživná fotka stavby na sucho
zatím to sedí teď ještě jen brousit a dolaďovat
Tohle je zajímavej kousek.Taky jsem si ho chtěl koupit.Dobrý,budu sledovat stavbu.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, opravdu nepříjemný ten černý plast.
Tak pár fotek na rychlo... klidně přiznám že mi to nějak nejde... a kdo ví jestli to dokončím a nepůjde to do koše... nějak nemám svojí karmu
Proč,máš to v pohodě.To by byla škoda ho vyhodit,vždyď je to docela krásnej pták

-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na karmu se vykašli, máš to dobrý, jen tak dále.