Dneska jsme chvilku pobyli na zahradě, tak jsem spojil rodinný odpoledne s troškou odpočinku
Poprvý jsem si vyzkoušel to hlasování, tak jsem na to zvědavej
Davídku: nespletl jsi si vlákno? Jestli náhodou ta otázka neměla patřit někomu jinýmu?davidek007 píše:Tome, jak si dělal, to olítání,?
Akorát jsem nedělal ten preš, ten už vůbec nedělám, protože stejně není skoro nikdy vidět. Takže spíš jen to dostínování, fleky a flíčky, čáry a čárky, třeba i tři různý odstíny kamo, trochu pistolí ztmavit spáry, a nakonec ještě hoodně naředěnou svetlejší kamo jsem po něm čáral po směru letu, takový semtam čáry.Jednou jsem i radil známému a radši jsem mu to i natočil jak na to http://www.youtube.com/watch?v=c8OZFjyA ... re=related" target="_blank" target="_blank" Když by to bylo moc světlý, tak ztmavit se to dá vždycky.davidek007 píše: Preshading, kamo a pak dostínovávání a náhodné fleky pistolí atd?
Díky, samozřejmě že jsem koukal na toho tvýho.... No to je prostě Paráda.Jarda Trojan píše:a tohle se mi dost líbí, zrovna dělám ten samej, akorát s lívancema... [/size]
Přesně tak. Vidím, že postup máme stejněj.-))Akorát jsem nedělal ten preš, ten už vůbec nedělám, protože stejně není skoro nikdy vidět.