Konečne som si kúpil nový foťák a tak po dlhom čase sem aj ja môžem niečo dať. Na Vianoce som si doprial týchto Spitov od AZmodelu.
Keďže teraz mám prázdniny, tak na modeloch budem môcť plnohodnotne zamakať, uvidím čo z toho vznikne. Každopádne uvítam všetky rady
P.S.: Viem, ešte musím doladiť osvetlenie, jedna lampa určite nedostačuje.
Patrik "Kami" Kamencay, 15r.
Viete ako sa spozná veľmi nešikovný modelár? Ani sekunďák mu nezaschne.
jsem zvedav, když budeš chtít poradit, tak pisni, tenhle model už znám z paměti.-)
A jedna technická, přílohy přes 4 mega jsou šílenost, aktuálně jsem to omezil na 1mega a i to je zbytečně moc, ale nechci utahovat příliš.
Tak aby ses nedivil, kdyby ti příště ty velké nešly nahrát.
Po večery strávenom zotavovaním dielov kokpitu som sa dal na farbenie. Dávam to sem ešte predtým, ako budem farbiť detaily a patinovať. Chcem sa spýtať či farba je dobrá, alebo je potreba ešte kokpit prestriekať? Farbu som si iba namiešal podľa fotiek.
Takže malý pokrok. Dofarbil som detaily v kokpite a napatinoval som ho. Keď mám pravdu povedať, nejak extra som sa z kokpitom nebabral, nakoľko bude prekryt zatvorený a nebude do neho moc vidieť. Predsa len, ten zo stavebnice nepratrí medzi tie najtenšie (najpriehľadnejšie). Teraz sa vrhnúť ešte na sedačku (respektívne pásy) a prístrojovú dosku.
Menší postup. Dorobil som nejaké detaily v kokpite. Popravde, viem že kokpit nevyzerá dva krát dobre, ale nechcelo sa mi na ňom nejak extra makať. Prekryt bude zatvorený a ako som už spomínal, nepatrí medzi tie najpriehľadnejšie. Zato si dám o to viac záležať na povrchovej úprave. Ešte ďakujem za upozornenie ohladom kniplu. Toto sú staršie fotky, pred zatvorením trupu ho ešte opravím.