Bf 109E-1 Eduard 1/48
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bf 109E-1 Eduard 1/48
Model asi nemá smysl představovat, chtěl jsem si odpočinout od spitů a zkusit něco uplně jiného.
Nemuset přepíchávat nýty, mám už postaveno. Ale není kam spěchat tak se pokusím postavit model pořádně.-)
Startovací fotky. Ty šipky ukazují na "kolečka" v kokpitu, které (a nejenom mně) brání hladnéku usazení kokpitu. A protože mi sjela přes noc svorka, která jej držela na správném místě, mám na spoji kokpitu a desky za hlavou škvíru.-(
Nemuset přepíchávat nýty, mám už postaveno. Ale není kam spěchat tak se pokusím postavit model pořádně.-)
Startovací fotky. Ty šipky ukazují na "kolečka" v kokpitu, které (a nejenom mně) brání hladnéku usazení kokpitu. A protože mi sjela přes noc svorka, která jej držela na správném místě, mám na spoji kokpitu a desky za hlavou škvíru.-(
Re: Bf 109E-1 Eduard 1/48
Já s těmi kolečky měl taky problém, ale taky si myslím, že se ten pit dá otevřít 
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Je to super. Jednoznačně otevřít ! 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, vy mi dávate.-) už začínám být nalomený.-))
DOLOMIT A OTEVŘÍT!! 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uvidim.-) Prozatím je času dost.
Nastříkal jsem motor na černo, přetmelil spoj polovin trupu zevnitř, zítra pokud bude čas tak vybrousit a pokusit se zavřít motor.
Nastříkal jsem motor na černo, přetmelil spoj polovin trupu zevnitř, zítra pokud bude čas tak vybrousit a pokusit se zavřít motor.
- ondrasadek
Hezký to máš. Jen tak dalej:)
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stylem pomalu,zpátky ni krok jsem se kousek posunul.
Kryt motoru je z tolika částí, že jsem jej dělal stylem přilepit kousek, přes noc zaschnout, pak další atd atd. S tím časem co mám to trvalo přes týden.
Křídla už nalepeny.
Teď to nechám proschnout, chci projet pilkou spoje na "kapotě" aby vypadaly aspoň přibližně stejně jako na zbytku modelu.
Kryt motoru je z tolika částí, že jsem jej dělal stylem přilepit kousek, přes noc zaschnout, pak další atd atd. S tím časem co mám to trvalo přes týden.
Křídla už nalepeny.
Teď to nechám proschnout, chci projet pilkou spoje na "kapotě" aby vypadaly aspoň přibližně stejně jako na zbytku modelu.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Emil v surfu. Používám 1500, je krásně saténová, ale dá se vyleštit snadno do velmi hladkého povrchu. Akorát ten model pak strašně klouže.)
Nebýt opravy krytky na čumáku, stříknul bych to už BaseWhite. Budu to potřebovat bílé, protože kamo má bílé konce křídel a ve znacích je taky bílá.
No, takže snad zítra.
Nebýt opravy krytky na čumáku, stříknul bych to už BaseWhite. Budu to potřebovat bílé, protože kamo má bílé konce křídel a ve znacích je taky bílá.
No, takže snad zítra.
- ondrasadek
Ta 109 se mi nejak zacina libit. Asi taky jednu nekdy spacham. Ted ne stve ze hsem kdysi Milanoj prodal ty resiny:-D
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, resiny jsou fajn. Mám kokpit a je to nebe a dudy.
Určitě jeden udělam komplet otevřený, bude to E3 v britských barvách.
Určitě jeden udělam komplet otevřený, bude to E3 v britských barvách.
- ondrasadek
TO jo no. No uvidím třeba se mi podaří zas něco sehnat:)
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zlaté airfixy bez leptů.-)
malinký pokrok. horní část palubky, páčky dolepeny, přilepen štítek.
Ponaučení při příště: na tu sendvičovou palubku si dát více pozor, a hlavně ji lépe zapasovat. Bránila štítku v dosednutí.
Nelepit masky před nalepením kabinky, mám pocit, že pod jedním kouskem masky bude naleptáno.-(
A kokpit příjde zavřít, nejsem s ním moc spokojený.
malinký pokrok. horní část palubky, páčky dolepeny, přilepen štítek.
Ponaučení při příště: na tu sendvičovou palubku si dát více pozor, a hlavně ji lépe zapasovat. Bránila štítku v dosednutí.
Nelepit masky před nalepením kabinky, mám pocit, že pod jedním kouskem masky bude naleptáno.-(
A kokpit příjde zavřít, nejsem s ním moc spokojený.
- ondrasadek
Moc hezký to máš:)
žádné flákání nech modely 1/72 a makej na BF-109