Fokker Dr. I 1/72 na druhou
-
martinsticky
Re: Fokker Dr. I 1/72 na druhou
pěkný úlovky
hlavně ten junkers J1 
mám tolik temelínů že už nevím kdy je dostavím a jestli je vůbec postavím protože modelářský život je krátký
Jo ten Junkers potěšil moc. Sháněl jsem ho už dlouho. A ještě byl za pusumartinsticky píše:pěkný úlovkyhlavně ten junkers J1
Nad mým žalostným tempem stavby část modelu zčervenala studem
Tak popojedem
Pokus o typickou Fokkří stíranou kamufláž. Dělal jsem to poprvé a navíc nepoužívám a tudíž ani nevlastním olejovky, tak jsem z toho měl vcelku strach. Takže nakonec to odnesla olivová akrylka nanášená plochým štětcem na syntetický plátěný základ. Nedopadlo to úplně podle mých představ, ale koukat se na to snad dá. Navíc celé horní křídlo a zadní část trupu (od kokpitu), bude žlutá, a tak té stírané zase tolik vidět nebude. Hlavně to byl dobrej trening na dvě čtvrtky co mě čekaj
A ještě nějaká hotová drobotina.
Pokus o typickou Fokkří stíranou kamufláž. Dělal jsem to poprvé a navíc nepoužívám a tudíž ani nevlastním olejovky, tak jsem z toho měl vcelku strach. Takže nakonec to odnesla olivová akrylka nanášená plochým štětcem na syntetický plátěný základ. Nedopadlo to úplně podle mých představ, ale koukat se na to snad dá. Navíc celé horní křídlo a zadní část trupu (od kokpitu), bude žlutá, a tak té stírané zase tolik vidět nebude. Hlavně to byl dobrej trening na dvě čtvrtky co mě čekaj
S nanášením akrylu na syntetiku mám špatné zkušenosti. Akryl schne moc rychle.
Pravda a zalité nýty musí zvítězit nad lží a preshadingem!!!
Akrylka opravdu rychle zasychá. Zase se ale dá ze syntetiky snadno oloupatDannyK píše:S nanášením akrylu na syntetiku mám špatné zkušenosti. Akryl schne moc rychle.
Nebylo to zas tak strašný. Fokker je malinkatej, dělal jsem to po částech a tak se to dalo ukočírovat
Z toho tychlého zasychání asi pramení ta hrubost, kterou to působí na fotkách
prostě tomu něco chybí nebo přebývá; možná je to na živo jinak, ale píšu, co vidím.
Zkus třeba syntetiku na akrylový lak, když už nevlastníš olejovky (jedna malá tuba kvalitní barvy stojí do 50,- a modeláři vystačí na věčnost).
Zkus třeba syntetiku na akrylový lak, když už nevlastníš olejovky (jedna malá tuba kvalitní barvy stojí do 50,- a modeláři vystačí na věčnost).
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Tak jsem začal pomalu kompletovat
pěknej prďola 
Takže Lotharův dreidecker hotov. Více v galerii
K dokončení Jacobse mně furt chybí ten objednanej obtiskovej papír
K dokončení Jacobse mně furt chybí ten objednanej obtiskovej papír
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele: