Chtel bych na nem vyzkoušet techniku předstírání spár, ale hlavne zkusit surf, nikdy jsem s nim nepracoval. Jaky by jste mi doporučili? A musí se ředit? Diky za vaše odpovědi.
Odesláno z mého K00C pomocí Tapatalk
proč myslíš Pojišťováku?Pojistovak píše:No, rád pomůžu, jestli jsem ten pravý ale nevím.-))
tak jsem nějak udělal kokpit, jeste chyby wash.
takhle nějak jsem udělal motor, musím přiznat že s prací nejsem zrovna 2x spokojen, ale jelikož jsem ztratil svůj kvalitni štětec, tak si myslím že se mi to povedlo. Nevíte jak malém odstranit otisk prstu? Nevim co to je a jak vznikl, snažil jsem se ho pul hodiny smazat leštícím blokem na nehty. 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Díkklimeji píše:Tak pokud už je to hladké na dotek, tak by to pod surfem a barvou mělo zmizet... Taky se mi občas zadaří
křídlo bez vytažení paneláže
levé křídlo a vytaženou paneláží, pravé ne. Nemyslím si že e to zbytečné. Jinak první práce se surfem, a musím si ho pochválit, nevím jak jsem mohl dělat bez něj. Ještě zkusím udelat preshiding xD proste zvýraznění paneláže neumím to napsat můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."