Já předpokládám, že až Zero vyjde, tak se podívám naživo a sám zhodnotím a nejspíše i koupím, jelikož Eduard mě nezklamal(kromě obtisků teda) a spolu s tou krabičkou to má to kouzlo. Sice je škoda, že zrovna A6M2 model 21 z Pearl Harbor vypadají všechny podobně, ale nějaké dekály na jiný období se taky vyrábí. Tak uvidíme. Případně určitě vyjde Overtrees.
Novinky/New/Neu
Re: Novinky/New/Neu
Tak koukám, že jsem rád, že tam už nechodím. Asi se tam vůbec nic nezměnilo.
Já předpokládám, že až Zero vyjde, tak se podívám naživo a sám zhodnotím a nejspíše i koupím, jelikož Eduard mě nezklamal(kromě obtisků teda) a spolu s tou krabičkou to má to kouzlo. Sice je škoda, že zrovna A6M2 model 21 z Pearl Harbor vypadají všechny podobně, ale nějaké dekály na jiný období se taky vyrábí. Tak uvidíme. Případně určitě vyjde Overtrees.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Jo, do Šulcovic chlíva jsem přestal chodit už před dávnější dobou a jsem tak nějak emočně stabilnější
A overtrees nula to jistí.
A overtrees nula to jistí.
-
Michal Vyparina
Davide,David Hényk píše: ↑08 lis 2021, 09:05MichalVyparina píše: ↑07 lis 2021, 20:28 Ale kritika na pozitivní nýty je fakt stupidní. Když se mi to nelíbí, tak je zlikviduji a udělám si je negativní. Kde je problém??
Ty výfuky chápu.
Michale nezlob se, ale s tímhle přístupem je pak každá kritika modelu stupidní. Nelíbí se mi obtisky! V čem je problém, kup si jiné. Nelibí se mi na modelu rytí! V čem je problém, zatmel si to a naryj nově. Model má tvarové chyby! V čem je problém, vem si smirek a pilník a udělej si to líp.
Pointa celé debaty na MF je, že adorace přichází od lidí, kteří s prominutím v živote p*ču slepili a Zero si strčí do skříně k dalším krabicím, naopak výhrady k tomu nýtování mají ti, kteří už přemýšlí jak to se to bude lepit a jestli to nebude náhodou oser. Já chápu i Šulce, ale upřímně, vysmívat se oponentům, že mají hlavu v Husákově prdeli..mno nevím. Někteří by si hlavu z prdele vytáhnout měli, to je fakt, ale nevím jestli zrovna ti, kteří ten model kritizují.
ok beru tvůj názor. Mi vadí, že ti lidí kritizují něco, co krom lidí z Eduardu nikdo neviděl. Mít to v ruce, ok. Pak klidně lynčujte.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
- David Koktavý
Já myslím, že obecně kritika na základě fotek je OK. Pokud na nich vidím něco co mi vadí, tak to se asi v reále moc nezmění (např. ty výfuky, nebo nýty negativní nebudou). Mohu pouze doufat, že fotka "zkresluje" a ve skutečnosti to není tak hrozné. Bohužel žijeme v době kdy možnost pohledu naživo do krabičky pomalu ustupuje z různých důvodů, a tak je holt potřeba mít dobrý úsudek z fotek, nebo dát na dojmy případného recenzenta a také tak trochu věřit reputaci výrobce.
- David Hényk
Přesně jak píšeš Davo. Ostatně každý z nás si určitě pamatuje kauzy a kauzičky, kdy se nikdo nepozastavil nad tím, co bylo vidět na zveřejněné fotce, nebo i renderu, a následně se plakalo s modelem v ruce, proč na to nikdo nikde neupozornil, že se to přece mohlo udělat jinak. No proč? Protože u nás je přece nefér kritizovat rendery a modely z fotek. Mě osobně příjde ok, že se někdo na základě fotek pozastaví nad tím, jak se to bude lepit, a jestli třeba neztratí pozitivní nýty při broušení.
Reedice v nových krabičkách Academy v 1/48:
B-25 Mitchell v RAF
Jak-1 Early
F3F-2 Flying Barrel `VF-6 Fighting Six`
B-25 Mitchell v RAF
Jak-1 Early
F3F-2 Flying Barrel `VF-6 Fighting Six`
Naposledy upravil(a) Speedy dne 09 lis 2021, 18:14, celkem upraveno 1 x.
Stransky models 1/72
Heliopolis Mk.2 Gomhouria
Heliopolis Mk.2 Gomhouria
F-82F/G Twin Mustang 1/48 Modelsvit
https://www.1999.co.jp/eng/10824505
UH-1Y Venom "USMC" 1/72 Dream model
https://www.1999.co.jp/eng/10825418
https://www.1999.co.jp/eng/10824505
UH-1Y Venom "USMC" 1/72 Dream model
https://www.1999.co.jp/eng/10825418
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na toho Venoma se těším, pořídím si ho s Viperem, snad to bude opravdu lítat u nás.
Ten Venom už se vyrábí pro nás v Amarillo v Texasu od července. 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá jak papírák.-)
- David Koktavý
Viděl jsem, že v těch stavebnicích nejsou dekály zrovna první liga kvality. Tady u té kamufláže koukám nebudou žádné potřeba, takže můžeme začít stavět 
- Olda Homola
Dave,
ty máš dekálama obecně snad nějakej mentální problém
ty máš dekálama obecně snad nějakej mentální problém
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
- David Hényk
Nejenom, že jejich dekály nejsou zrovna hitparáda, ale ke všemu komunikace se zákazníky nula. Na druhou stranu, dekály na českou mašinu tam určitě dávat nebudou.David Koktavý píše: ↑10 lis 2021, 08:41 Viděl jsem, že v těch stavebnicích nejsou dekály zrovna první liga kvality. Tady u té kamufláže koukám nebudou žádné potřeba, takže můžeme začít stavět![]()
Vypadá to, že nás od Eduardů čeká ještě další mašina z Pacifiku.
F4F Wildcat ve 1/48. Podle renderu to vypadá na F4F-3 Pozdější verze.
F4F Wildcat ve 1/48. Podle renderu to vypadá na F4F-3 Pozdější verze.