Novinky/New/Neu
Re: Novinky/New/Neu
Ti s tím dělají tajnosti teda.
Ale děkuju za upřesnění.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Dnes som s napätím očakával predstavenie noviniek Airfixu na aktuálny rok 2022, ale prišlo veľké sklamanie (pre mňa). V mojej srdcu blízkej mierke 1/72 bude len jedna absolútna novinka - Gloster Meteor F.8, čo je žiaľ tiež mimo mňa - takže nič. 
Ostatné z lietadiel len telegraficky:
1/48 - Avro Anson Mk.I, Blackburn Bucaneer S.2
1/24 - Spitfire Mk.IXC
Samozrejme ešte množstvo dekálových prebalov noviniek z posledných rokov. Pri prebale Dornier Do-17Z-2 je uvedené - nové súčiastky, čo neviem, čo môže obnášať.
Ostatné z lietadiel len telegraficky:
1/48 - Avro Anson Mk.I, Blackburn Bucaneer S.2
1/24 - Spitfire Mk.IXC
Samozrejme ešte množstvo dekálových prebalov noviniek z posledných rokov. Pri prebale Dornier Do-17Z-2 je uvedené - nové súčiastky, čo neviem, čo môže obnášať.
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
- Olda Homola
a bude ten Meteor opravdu letos?
Aby to nedopadlo jako s Tempestem...
Aby to nedopadlo jako s Tempestem...
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

A mě Meteor potěšil.
Bude to asi pěkná alternativa k Spec Hobby.
Z MF tohle asi Potěší Olaska
PAT píše:
Hannants má ve Future Releases Aircraft kits (injection) uvedeno Special Hobby SH72471 1:72 - Aero 11 L-BUCD Blue bird on a long flight over Europe, Africa and Asia 2022/06. Můžeme se začít těšit?
ano, můžete.
PAT píše:
Hannants má ve Future Releases Aircraft kits (injection) uvedeno Special Hobby SH72471 1:72 - Aero 11 L-BUCD Blue bird on a long flight over Europe, Africa and Asia 2022/06. Můžeme se začít těšit?
ano, můžete.
- Olda Homola
jojo,
to jsem četl, ale jsem k tomu poměrně skeptický - je možné, že pokud to bude, tak kupř. jako resin. (i když to uvádí jako vstřikovaný model). Nebo třeba výsledek 3D tisku, kdož ví.
Procházel jsem dnes future releases na hannants a je tam více takovýchto "zajímavostí", osobně jim přikládám nízkou vypovídající hodnotu.
EDIT: tak to vypadá, že to Aero A-11 fakt bude, potvrdil sám A. Riedel
"Když už to Hannant propíchl
V plánu a v modelaci je hotova nejen A-11 dálková, ale i další verze, včetně A-11HS (finské) a A-12. První je plánována na výročí dálkového letu v červnu. "
to jsem četl, ale jsem k tomu poměrně skeptický - je možné, že pokud to bude, tak kupř. jako resin. (i když to uvádí jako vstřikovaný model). Nebo třeba výsledek 3D tisku, kdož ví.
Procházel jsem dnes future releases na hannants a je tam více takovýchto "zajímavostí", osobně jim přikládám nízkou vypovídající hodnotu.
"Když už to Hannant propíchl
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

- Olda Homola
video náhled do krabičky Dory od IBG
https://www.youtube.com/watch?v=W95u2JV6z6o
https://www.youtube.com/watch?v=W95u2JV6z6o
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Já si počkám na svůj osobní.
https://www.hyperscale.com/2022/reviews ... ewbg_1.htm
Uvidím až uvidím na živo, ale kolečka podle mě si moc podobná nejsou....
Uvidím až uvidím na živo, ale kolečka podle mě si moc podobná nejsou....
- David Hényk
Tohle mi fakt udělalo radost velikou. I to, že nemají v plánu to zvětšit do čtvrtkyOlda Homola píše: ↑11 led 2022, 21:21 jojo,
"Když už to Hannant propíchl![]()
V plánu a v modelaci je hotova nejen A-11 dálková, ale i další verze, včetně A-11HS (finské) a A-12. První je plánována na výročí dálkového letu v červnu. "
- David Koktavý
Já si to také myslím.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
- David Hényk