Pavlíkovo Wildcaty
-
Jan Pavlik
Re: Pavlíkovo Wildcaty
Pomalu vpřed...ve skutečnosti už jsou v surfaceru a schnou, teď se budou dělat detaily, podvozky, nová světla atd. případně opravovat prasárničky.
Včera jsem objednal barvy na námořníky od Gunze a zároveň rozdělal i tři Hellcaty od Eduardu.
Včera jsem objednal barvy na námořníky od Gunze a zároveň rozdělal i tři Hellcaty od Eduardu.
- David Koktavý
-
Jan Pavlik
Pomalu, je to správné slovo.....je mi jasný, že to za měsíc nedám a ani to nebylo v plánu. Chci to dodělat vše najednou, takže plán prací je trochu jiný než kdybych stavěl jen jeden či dva kusy. Hlavně jsem rád, že mě skupinovka vyprovokovala sáhnout i po něčem jiném tedy dostat se k námořníkům, protože už mám v podobném stádiu Hellcaty a příští týden vytáhnu ještě Corsairy.
-
Jan Pavlik
Teoreticky připraveno na barvu, ale prakticky mi je teprve dnes po třech dnech odeslal MN Modelář. Příští týden mám tři denní dvanáctky a jednu desítku, tak se k tomu nedostanu. Nevadí, po večerech si mohu připravit podvozky. Možná ještě dojde ke změně kamufláže u F4, aby nebylo vše stejné.
Musim ještě vymyslet ty sklopené křídla, tak aby šly nasunout do nějakého čepu, aby se to dalo stříkat zvlášt.
Musim ještě vymyslet ty sklopené křídla, tak aby šly nasunout do nějakého čepu, aby se to dalo stříkat zvlášt.
Nechápu. 
-
Michal Vyparina
Honzo, paráda.
Ujiku, to nejsi sám.
Ujiku, to nejsi sám.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Šílené, ale holt někdo to umí tyhle masovky.. já bych se už v tom asi ztratil. Bo jsem zjistil, že při takovém pokusu od určitého stadia se soustředím už jen na jeden.

-
Jan Pavlik
Měsíc jsem se nedostal k barvení. Zase jsem si stavěl a vezmu to teď vše najednou, tedy šest Wildcatů, tři Hellcaty a tři Corsairy.
Máš to hezky rozjety..
To je masakr.
Tohle si vždycky přeju, takhle modelařit. A vždycky to dopadne stejně....
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Mazec
Měl by jsi to Zdeňku někdy zkusit - určitě několik stejných typů najdeš
Měl by jsi to Zdeňku někdy zkusit - určitě několik stejných typů najdeš
Dane, to bych se nebal že by nenašel.
Co jsem to zkoušel já, tak do určité fáze to šlo, a pak sem vždy dodělal jen jeden.
Co jsem to zkoušel já, tak do určité fáze to šlo, a pak sem vždy dodělal jen jeden.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Slabá vůle
a nebo je jich moc.
Já mám max 3 kousky. Do hrubé se to dá, pak už jedu taky po jednom
Já mám max 3 kousky. Do hrubé se to dá, pak už jedu taky po jednom
-
Jan Pavlik
Díky za podporu....já to dělám podle barev. Vždycky vezmu všechny naráz....bílou, šedou, pak zvrchu modrošedou atd. Začnu asi těmi tmavě modrýmí