Duben s pekelnou kočkou.
Re: Duben s pekelnou kočkou.
S kočkou začnu až dofinišuji salamandra. Předpřípravu mám za sebou jen ještě spekuluji nad wi kamufláži u třetího.
Já se přidám s F6F-3 z Princetonu, mám doma jeden víkend od Edíků. Třeba se dostanu dál než u divokých koček. 
Za mě čtvrtkový "Little Nugget" (dekály objednány, tak snad dorazí včas) a mimo pořadí letitý Temelín - Angličan ve dvaasedmě 
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
-
Michal Vyparina
Pokud se rozhodnu, tak bych šel asi do tohoto Američana nebo Brita - Stanley Orr.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Vidím to asi na civila...
Roman Randalf Kresta
Produkce 2022: 3x Wildcat, CS-199
Produkce 2022: 3x Wildcat, CS-199
Ten je můj! 
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
A jestlipak víte, že všech vyrobených 12,275 Hellcatů zalétávaly mimo jiné i dvě testovací pilotky u Grummana? Barbara Kibbee Jayne a Elizabeth Hooker? Spolu s nimi ještě pilot Cecil “Teddy” Kenyon. Byly to vůbec první civilní testovací pilotky vůbec. V jeden čas to bylo 644 Hellcatů na tři piloty měsíčně. Což byl úctyhodný výkon.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Šikovný holky. 
Možná se to bude hodit.
https://inchhighguy.wordpress.com/tag/f6f/
https://inchhighguy.wordpress.com/tag/f6f/
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Marek Nagy
Pro následovníky stavby Hellcata sem vložím pár informací. Dost jich bude i v kamo Royal Navy.
Myslím si, že pro neznalé problematiky se budou hodit.
Jsou staršího vydání (Bunrindo 1998) přesto na ně narazíte i v novodobějších publikacích. Je to pěkná publikace, jen jsem si v ní moc nepočetl.
Pokud je zde odborník na daný typ, tak určitě uvede případné informace na pravou míru.
Myslím si, že pro neznalé problematiky se budou hodit.
Jsou staršího vydání (Bunrindo 1998) přesto na ně narazíte i v novodobějších publikacích. Je to pěkná publikace, jen jsem si v ní moc nepočetl.
Pokud je zde odborník na daný typ, tak určitě uvede případné informace na pravou míru.
- Lesný Ladislav
Tak za tabulku převodů kódů na výr. čísla opravdu díky! To se bude hodit... 
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
Mám dotaz do plena. U 72 bco jsem našel návody, eduardi u všech hellcatu uvádí bez ohledu na verzi použit motorové kryty 8 a 9. Což se mě ale nějak nezdá.protože pak 1-4 jsou ve všech stavebnicích zbytečně. Nemá někdo rozšifrovano které pro kterou verzi použit? Tipuji že 8+9 budou pro pozdní verze..