Edí víkendovka + samolepící lepty+hlavně Masters+masky.
A jestli mi to nepůjde s těmi lepty, tak to rozšlapu
"white 53" - *Ens. W.J.Kostik*

Marku, byl ve zbarvení palubek rozdíl mezi F6F-3 a F6F-5? Právě v těch částech, které zmiňuješ? Mám v tom totiž kapku hokej a fotky volně dostupné na netu jasnou odpověď nedávají, resp. jsem v kokpitech Hellcatů zaznamenal černou i ANA611 (nebo je to za kokpitovku). Ale možná je to problém restaurovaných mašin, jak je tomu často i u jiných typů.Marek Nagy píše: ↑03 dub 2022, 14:35 Také si myslím, že má Eda špatnou barvu na leptech díl č.4 a č.5. Měla by to být černá, stejně jako palubovka.
Ve své stavbě jsem je přebarvoval.
Rozhodně se nepovažuji za odborníka daného typu, přesto si myslím, že části palubní desky ve kterých jsou umístěny budíky byly vždy černé. A to včetně těch bočních pod úrovní palubní desky (díly č. 4 a č.5). Podle mě platí jak pro F6F-3, tak i F6F-5. Má to tak i prototyp XF6F-2.Arest píše: ↑04 dub 2022, 11:09Marku, byl ve zbarvení palubek rozdíl mezi F6F-3 a F6F-5? Právě v těch částech, které zmiňuješ? Mám v tom totiž kapku hokej a fotky volně dostupné na netu jasnou odpověď nedávají, resp. jsem v kokpitech Hellcatů zaznamenal černou i ANA611 (nebo je to za kokpitovku). Ale možná je to problém restaurovaných mašin, jak je tomu často i u jiných typů.Marek Nagy píše: ↑03 dub 2022, 14:35 Také si myslím, že má Eda špatnou barvu na leptech díl č.4 a č.5. Měla by to být černá, stejně jako palubovka.
Ve své stavbě jsem je přebarvoval.