Po delší době vás všechny zdravím a rád bych si taky prožil svůj Duben s pekelnou kočkou.
V mém případě to bude okořeněno tím, že to bude kočka z Francie s lehkým přesahem do Asie...
Základ Eduard Weekend + masky , Look a brassin kola.
Takže mám před sebou pekelných 14 dní.
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Pánové díky za podporu a trochu té ironické jedovatosti , že Oldo
Pár reportážních fotek z průběhu stavby, stav k dnešnímu dni. Je to jenom na sucho poskládané, pro představu co a kde bude potřeba poladit. Nicméně v duchu Skřivanova příspěvku - moc se s tím necrcám......
To každopádně . Ale jak jsem psal Martinovi bokem. Zcela nehorázně jsem jej přecenil. Já myslel (z první fotky v mobilu) že už začal kamufláž a on to je zatím surf a plastik, mírně namodralý, což mne zmátlo, ale tady je to jasný