Hawker Hurricane MK.IIb od Revell.
-
Jan Pavlik
Stavba z krabičky, bez úprav. Vyměnil jsem kola, interier a výfuky za rezinová.
Stroj je od 312. perutě a pilotem byl F/Sgt Otmar Kučera, obtisky markingu jsou od DK Decals. Do sbírky strojů našich pilotů a k doplnění vitríny v druhé řadě myslím stačí.
Stavba z krabičky, bez úprav. Vyměnil jsem kola, interier a výfuky za rezinová.
Stroj je od 312. perutě a pilotem byl F/Sgt Otmar Kučera, obtisky markingu jsou od DK Decals. Do sbírky strojů našich pilotů a k doplnění vitríny v druhé řadě myslím stačí.
- Olda Homola
Re: Hawker Hurricane MK.IIb od Revell.
pěknej Hurri!
taky je v plánu, ale z Arma Hobby.
taky je v plánu, ale z Arma Hobby.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
-
Jan Pavlik
Díky....Armu mám doma také v několika kusech, ale co pak s Revellem, tak jsem ho slepil z krabice a už je ve vitrině. Ve finále to vůbec nevypadá špatně i přes své stáří a nedostatky.
Paráda Honzo!
Staval som Mk.IIC od Revellu, v čase, keď to bola ešte novinka. Vtedy mi jediný problém robil podvozok - tá bočná vzpera. Odvtedy som si naskrblil postupne 4 kusy Mk.IIB a ďalší Sea Hu.rri Mk.IIC. Bolo by už na čase ich postaviť
. Poprípade nemá niekto zbytočné kanóny Vickers 40mm s púzdrami, že by som si "strihol "Mk.IID? Nejaké lietali nad Kanálom, proti lodiam...
Staval som Mk.IIC od Revellu, v čase, keď to bola ešte novinka. Vtedy mi jediný problém robil podvozok - tá bočná vzpera. Odvtedy som si naskrblil postupne 4 kusy Mk.IIB a ďalší Sea Hu.rri Mk.IIC. Bolo by už na čase ich postaviť
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Na Mk.IID čekám až se v Armě budou nudit, bo prej to mělo jinou paneláž křídla.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Krásný kousek.
Taky jsem ho kdysi stavěl i IIC
Taky jsem ho kdysi stavěl i IIC
Je perfektní. 
Jen pro zajímavost Kučerův Hurricane Mk.IIb Z3437 jako součást pomoci Lend-Lease byl 6. listopadu 1942 ztracen při cestě do Archandělsku v Rusku na palubě lodi SS Empire Sky zhruba 20 mil jižně od Špicberků. Dostala 2 torpéda z ponorky U-625. Na lodi vybouchla munice díky požáru. Z 60 lidí neměl šanci nikdo přežít.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
- David Koktavý
Pěkný Hurrik,
nebál bych se s tím jít i do první řady.
Já ten problém co s Revellem apod. když je Arma vyřešil jednoduše. Revelly a Hasegawu jsem dal na lepení dětem a pojedu jednu lajnu Army...
nebál bych se s tím jít i do první řady.
Já ten problém co s Revellem apod. když je Arma vyřešil jednoduše. Revelly a Hasegawu jsem dal na lepení dětem a pojedu jednu lajnu Army...