Speedy píše: ↑07 srp 2024, 15:29
Jo ten novozélandský majitel co dělal pouze Australský letectvo shortruny už nežije. Oni měli nějaký záplavy a on byl záchranář a zahynul tam. Ten co dělá zase Ventura, tak ten zase přišel o ruku a nevím jestli funguje.
joo Ventura.
To si pamatuju článek v Plastic Kits Revue ještě z "pravěku", kdy recenzent (jméno již bohužel nevím), který dělal hodnocení stavebnic Spitfirů, se rozplýval nad tvarovou a rozměrovou přesností Spitů od Ventury. Ale podle fotky to byl těžký hard core short-run, dnes by si o něj nikdo ani hadr neotřel
Arest píše: ↑05 srp 2024, 21:19
Tome, pojď do toho.
Smůla, jak jsem dohledal, tak tenhle vakuáč je z roku 1992. Tím pádem nesplňuje podmínku vzniku do roku 1990, archaickou technologií sice asi jo.
Jedině že by se použila klička, že předělávám vrak Airfixu za pomocí vaku dílů.
Ovšem co by na to řekl Velký otec kategorie Old tool...
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Krásný ero mám sh v kytniku a moc se na něj těším. Australský letadla mám rád a proto sledují tvoji práci a držím ti palce ať to dopadne podle tvých představ
No já mám dnes už všechno také na dlouho. Jsem velmi pomalý modelář o to víc si to užívám. Nejak jsem tvého sh přehlédl. Tak držím palce. Mimochodem Rýdl říkal že udělají reeedice zřejmě s novými doplňky zrovna tak wyrawaie