nějak jsem se rozhodl založit si zde témátko - třeba mně to donutí jej i dodělat..
stav zatím takovýto, vše stříkáno, vč.kokard a písmen...
a fčíl do mě
Masky mám díky laskavosti kolegy modeláře...Revell, mimo tvarových chyb (široký kryt motoru, chybějící W ve spodním přechodu křídlo trup, úzký trup za kabinou...), se staví velmi pohodově..
Uvidíme,jak bude po patině, předem říkám,že bude velmi velmi decentní...
Já mám doma taky dekály MPD a ani se nedivím, že jsi to vše stříkal. Ty dekály jsou prakticky nepoužitelný. Model vypadá pěkně. Koukám, že jsi nahradil i kabinku, tu měl Revell taky takovou divnou.
Revell snad jiné kabinky než divné neumí.-))
S těmi MPD obtisky jsi mně speedy nepotěšil, mám doma nějaké na čs letce.( no, uvidíme.
(BTW: čeští letci, taky použitelné k těm policajtům.-)
Z těch chyb mně nejvce mrzí to W dole, to se mi na spitovi moc líbí.-))
ona ta originální kabinka byla tak "napůl cesty" mezi raným a pozdějším čelním štítkem...
A já jsem potřeboval na tuhle mašinu raný + posuvní díl s plochými boky...inu, starý dobrý Směr (kanibalizace )
co mě těší, tak je to,že se mi konečně povedl chytit odstín "sky" - vypadá téměř přesně jako na fotkách...jen ta zelená mohla být krapet tmavší...uvidíme, co s tím udělá wash...
jen telegraficky - nastříkal jsem vymezení "chodníčků" na křídle, a skolila mne chřipkóza..
vzhledem k tomu,že i přesto musím chodit do práce, jsou veškeré další práce na modelu prozatím pozastaveny