Čtvrtky jsou sice čtvrtky, ale ani dvasedmdesátkové chmelničky nejsou od věci. A tak už je na stole i malý Fokřík...
Nieuport Ni 23 1/72
Nieuport Ni 23 1/72
Normálně dvaasedmdesátkové chmelnice nestavím, ale... Za více než skromný peníz jsem koupil dva vstupenkáče od Edy, a to Nieuport 23 a Fokker E III. A protože mám v kitníku i jejich čtvrtkové brášky, pojal jsem to jako tréning, právě na ty větší bratříčky. Model je čistá krabička (pytlík), jen jsem doplnil pár detailů do kokpitu. Ty ale stejně nejsou vidět. Stavbu jsem si užil a i nástřik dopadl lépe, než u předchozího Rolanda 
Čtvrtky jsou sice čtvrtky, ale ani dvasedmdesátkové chmelničky nejsou od věci. A tak už je na stole i malý Fokřík...
Re: Nieuport Ni 23 1/72
Zdravím krasavec , tendle mám v plánu , krásná inspirace
Díky kolegomarel-v píše:Zdravím krasavec , tendle mám v plánu , krásná inspirace
Jinak co se týká tohoto jediného Nieuportu používaného čs. letectvem, doporučuju ti dvanácté číslo časopisu Hobby Historie, kde ve svém článku p. Z. Čejka, do detailu rozebral podobu tohoto letounu a hlavně podobu dravce na trupu. S největší pravděpodobností je vše jinak a dravec měl jiný tvar a barvu! Já to, protože si nedokážu sám vyrábět obtisky, nechal tak jak nabízí Eduard...
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takovej prcek a tak dobre udelanej.-))
ty jo na to bych nervy neměl :-/ ty výplety