Tu-134 AZmodel CSA 1/144 AZ14410
Tu-134 AZmodel CSA 1/144 AZ14410
Tak si tu založím chlíveček.....
Včera večer jsem komplet protáhl rytí a nalepil závaží, cca 14g. Dnes slepen trup, docela fuška spojit dva na sebe nepasující díly. Okolo sebe mám plastového prachu, až, až. Amputoval jsem čumák, který patří na jinou verzi a aplikoval jsem správný nos.
Nyní brousím a brousím....není moc co fotit.
Včera večer jsem komplet protáhl rytí a nalepil závaží, cca 14g. Dnes slepen trup, docela fuška spojit dva na sebe nepasující díly. Okolo sebe mám plastového prachu, až, až. Amputoval jsem čumák, který patří na jinou verzi a aplikoval jsem správný nos.
Nyní brousím a brousím....není moc co fotit.
Re: Tu-134 AZmodel CSA 1/144 AZ14410
tak já si radši počkám na Zvezdu
Jestli bude ve stejné kvalitě, jak jejich poslední modely, tak je se na co těšit 
- davidek007
hmm,,zajimave....o:) vidim, ze osobaky maj take neco do sebe...ale kde je nejaka vyzbroj..o:) letusky, voziky na obcerstveni atd..o:) to chce udelat i vnitrek..o:))
V plánu letadla: KF-16C 1/72 Aca, F/A-18C 1/72 Aca, UH-1CHuey 1/35 Aca
Na stole: http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=18, http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=5
Na stole: http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=18, http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=5
Chtěl jsem prapůvodně počkat na Zvezdu hvězdu, jenže .....to bych to měl dávno hotový a takhle se mám na co vymlouvat 
Ten kompletní jsem stavěl rok a není hotový....
Ten trup s motory dělám snad rok a půl....
A nyní ten trup a křídla jsem začal včera v noci po tom co Speedy říkal, že bude v noci matlat, tak jsem se navnadil.....a navíc říkal panáček, že jednoho potřebuje, tak si bude moci vybrat.....
Faktem je, že mě sochařina značně uspokojuje.....Klik klaky lepit neumím...
Tak, asi tak.
PS: letušky nebrat.....vozíky, hm.....jídlo...olalá
Ten kompletní jsem stavěl rok a není hotový....
Ten trup s motory dělám snad rok a půl....
A nyní ten trup a křídla jsem začal včera v noci po tom co Speedy říkal, že bude v noci matlat, tak jsem se navnadil.....a navíc říkal panáček, že jednoho potřebuje, tak si bude moci vybrat.....
Faktem je, že mě sochařina značně uspokojuje.....Klik klaky lepit neumím...
Tak, asi tak.
PS: letušky nebrat.....vozíky, hm.....jídlo...olalá
- Jarda Trojan
- Kontaktovat uživatele:
Zvezda, hm......, když mě to nějak baví.
A AZmodel vydává samé výborné "klik klaky", tak proč se toho bát
A AZmodel vydává samé výborné "klik klaky", tak proč se toho bát
- Jarda Trojan
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo... AZ-tí dopraváky mi taky nevadí (stavěl jsem A320 od Revellu a taky to není nic veselého), ale beru to tak, že když na tu 134 nechvátám (až bude, bude...) tak už si počkám na tu Zvezdí...
Jinak, těším se na další postup 
Pravdou je, že jde docela o sochařinu...škoda, že není na trhu Il-62 v plastu.Jarda Trojan píše:Ale jo... AZ-tí dopraváky mi taky nevadí (stavěl jsem A320 od Revellu a taky to není nic veselého), ale beru to tak, že když na tu 134 nechvátám (až bude, bude...) tak už si počkám na tu Zvezdí...Jinak, těším se na další postup
Jelikož je to můj třetí pokus na toto téma, tak už vím co podchytit a co kde udělat jinak..... Tmelení nulové, když to člověk pěkně spasuje a pak broušení hora.... Spoj trup - křídlo jsem okoukal od kolegů (téma FW-190 Eduard), tzn. nalepil jsem vrchní části k trupu a pak jsem spasoval spodní část. Jediné, kde se to moc nesešlo, ale to ani kdyby to člověk lepil sendvičově, jsou gondoly podvozku. Tam to bude chtít miliput.
Jinak peklo teprve přijde - barva / stříkání
Inu, ten Jak - 40 čeká taky už jen na barvu....