S chutí jsem si postavil novýho Mustanga od Airfixu. Rozhodně to není můj poslední, protože se staví naprosto parádně a i podle mě parádně vypadá.
Stavba čistě z krabičky, jen doplněny plechové pásy na sedačku. Obtisky jsou od Kits wold, Airfixu, Propagteamu a Tally Ho!
P-51D Mustang, Airfix, 1/72
Re: P-51D Mustang, Airfix, 1/72
Obtisky Ti zřetelně vystupují z povrchu (hlavně symboly sestřelů, druhá fotka) a na levé polovině trupu pod znakem máš nechutnou datkylku (nebo něco podobného).
Jinak vypadá povedeně, další diskutabilní detaily ("hrubost" barvy...) přičítám zvětšení na fotkách.
Jinak vypadá povedeně, další diskutabilní detaily ("hrubost" barvy...) přičítám zvětšení na fotkách.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
- Peter Badár
Tých Red Tailov mám dosť, konečne iný marking. 
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Len dalsi strieborny mustang (aj ked pekny)... 
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
-
Michael Skočil
Merline, zelený je lepší že? Já je mám taky rád.
Romane, kdybys ještě trochu přitlačil na čistotě a zkusil protahnou spáry nějakým washem, nebo olejovkou ( hlavně je to vidět ve žluté) tak to bude o level výš.
Myslím, že tyhle fixy jsou na tyhle experimenty jako dělaný.
Až na ty výtky výše - slušnej model.
Romane, kdybys ještě trochu přitlačil na čistotě a zkusil protahnou spáry nějakým washem, nebo olejovkou ( hlavně je to vidět ve žluté) tak to bude o level výš.
Myslím, že tyhle fixy jsou na tyhle experimenty jako dělaný.
Až na ty výtky výše - slušnej model.
Najdete mne také zde:
https://plus.google.com/u/0/102352096821989087873/about
https://plus.google.com/u/0/102352096821989087873/about