Spitfire Mk.XVIe 1/72 NEW AZmodel prezent.stavba pro AZ
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spitfire Mk.XVIe 1/72 NEW AZmodel prezent.stavba pro AZ
To vsichni:-))
Krasne cista stavba.
P.S. Neuvazoval si predat svoju striekaciu podlozku ako moderne umenie
P.S. Neuvazoval si predat svoju striekaciu podlozku ako moderne umenie
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
Tak další malej posun v před... hořejšek láklej udělané nějaké odřeniny jen decent ..dekály naneseny... zítra to si ještě dohraju s horníma znakama udělat je trošku ošisované od slunce... pak to zalakánu a pujdu na wash a olej
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen taková technická, možná se ti to bude někdy hodit
Jak máš tu špáru na spoji pravé křídlo trup, tak stačí vzít štětec, surf 500 a po zavadnutí setřít uchošťourem navhčeným v ředidle.
Špára nebude a zabere to dve minuty.-))
Jinak moc hezký, mám zase jsem se nalomil na tuhle kamo. No, jsem zvědav kterou nakonec udělám.
Jak máš tu špáru na spoji pravé křídlo trup, tak stačí vzít štětec, surf 500 a po zavadnutí setřít uchošťourem navhčeným v ředidle.
Špára nebude a zabere to dve minuty.-))
Jinak moc hezký, mám zase jsem se nalomil na tuhle kamo. No, jsem zvědav kterou nakonec udělám.
Přechod křídlo-trup teda na fotce vypadá dost mizerně :-/ na žádné předchozí fotce to nebylo vidět, řekl bych, že tohle jsi trochu uspěchal a hodilo by se to poladit... (aby Tě s tím od AZ nevyhodili)
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
klimeji panáčku povím ti ty jsi na mě nějak vysazený
Jinak trup a křídlo ta černá mezerka co ti leží tak moc v žaludku ve skutečnosti není veliká a převážně je to stín tak že v pohodě... hele povím to asi tak to a se naučíš dělat pořádně na Hellcatovi kokpit tak pak můžeš prudit jo do té doby ne:-))
Zkyslou vomáčku taky poznám podle chuti, a nemusím být kuchař...
Jinak hezký, akorát trochu nudná camo.
Jinak hezký, akorát trochu nudná camo.
Pravda a zalité nýty musí zvítězit nad lží a preshadingem!!!
- Peter Badár
Vyzerá to zaujímavo...
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Presne ako pise Danny, ten marking je strasna nuda... inak pekne postavene, je tam jasne vidiet odraz svetla ktory skresluje tu medzeru medzi kridlom a trupom.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale prd nuda, mne se tahle moooc líbí.-)
Teď dělám tyhle barvy na tři jiné spity.
Teď dělám tyhle barvy na tři jiné spity.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Popojedem. Po dvou dnech co jsem na to nešáhl jsem to dneska dal trochu dohromady.
No stress, no tmell.
A tímhle jsem se odreagovával pak. Tak dlouho že jsem kompresor málem proměnil v kamna.
V reálu je to krapet výraznější, kontrast už mi vyhovuje, kvalita provedení tak na 60% toho co bych chtěl umět.
No stress, no tmell.
A tímhle jsem se odreagovával pak. Tak dlouho že jsem kompresor málem proměnil v kamna.
V reálu je to krapet výraznější, kontrast už mi vyhovuje, kvalita provedení tak na 60% toho co bych chtěl umět.
Milane, neber to jako že bych na Tebe byl vysazený. Že mám nejčastěji připomínky k Tvým stavbám je způsobeno jen a pouze tím, že Ty tu teď nejvíc stavíš.
Mě teď v žaludku leží akorát párky od večeře; psal jsem, že to NA FOTCE vypadá mizerně, byl to poznatek získaný pouze z fotky, takže tak...
Dvaasedmdesátiny vypadají na fotkách většinou o dost hůř, než v reálu, protože jsou prostě malé. A na kokpitu na Hellcatovi se už nic nenaučím, už je dávno zavřený
fotky dám později večer, teď jdu na pivo.
Patriku, ten šejding vypadá na pěkně vyváženě (opět - fotka), hezký.
Mě teď v žaludku leží akorát párky od večeře; psal jsem, že to NA FOTCE vypadá mizerně, byl to poznatek získaný pouze z fotky, takže tak...
Dvaasedmdesátiny vypadají na fotkách většinou o dost hůř, než v reálu, protože jsou prostě malé. A na kokpitu na Hellcatovi se už nic nenaučím, už je dávno zavřený
Patriku, ten šejding vypadá na pěkně vyváženě (opět - fotka), hezký.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Však to taky byla dřina, málem jsem uvařil kopresor - tak dlouho mi to trvalo.Patriku, ten šejding vypadá na pěkně vyváženě (opět - fotka), hezký.
Ale technika střiku ještě není 100%. Tam mám hafo co zlepšovat
Ano kamo je možná nuda... ale u spitu moc na výběr nebyl co jsem dostal na stavbu buď stříbrnej belgán nebo frantík,RAF oboje šedo-zelená kamo a afrikán tak jsem zvolil afriku ....hlavně bych rád dodělal svého spita.
Fotka postupu
Fotka postupu
Milan, s tym washom je to super a plus mas aj za insitnu podlozku.
P.S. Ta posledna fotka je pizza s kaparami
P.S. Ta posledna fotka je pizza s kaparami