1/72 Seafire Mk.Ib - Admiral

Builds in progress
Martin_C

1/72 Seafire Mk.Ib - Admiral

Příspěvek od Martin_C »

Abych tak nějak udržel tradici a ducha zde , tak sem dávám stavbu modelu od Admiralu, což je obchodní značka AZ modelu. Už nějaký čas se potýkám se Seafirem. Model jsme někde dostal, už ani nevím kde a řikal si , zkus to , třeba to nebude taková hrůza. Hlavní díly celkem dobrý, drobný díly to je slabota :( Model asi nakonec onýtuju.
Kamufláž mě zaujala velitele Duncana Hamiltona . Fotka udajně snad existuje v nejaký jeho knize , ale zatím se na netu neobjevila, čili jedu dle kresby na krabici, kterou přebírají výrobci a kreslíři jak housku na krámě jeden od druhýho.
Ale dost řečí.......
Přílohy
$(KGrHqN,!l8E7EOVZT49BO+1c0rln!~~60_57.JPG
Admiral7208b.jpg
Výklopný hák je imitován leptem ,který se má nalepit na trup. Tak sem to radši nějak naryl aby to nevypadalo blbě , když by plech vystupoval nad povrch. To je tak když chce někdo všechno z jednoho základu.
Výklopný hák je imitován leptem ,který se má nalepit na trup. Tak sem to radši nějak naryl aby to nevypadalo blbě , když by plech vystupoval nad povrch. To je tak když chce někdo všechno z jednoho základu.
IMG_1673.JPG
IMG_1670.JPG
IMG_1671.JPG
D.MILAN

Re: 1/72 Seafire Mk.Ib - Admiral

Příspěvek od D.MILAN »

Martine budu pozorovat jak se s tím popereš protože ty máš přeci jenom už nějaké zkušenosti tak věřím že to dopadne ok.... ale musím říct že ten podbradek je divoký na tom letadle jak bych to ukradli s obchoďáku část ventilace a nabušili to tam heh:-)
Martin_C

Příspěvek od Martin_C »

Volkes filtr vypadá divně, ale při pohledu do vytrínky sem zjistil, že nemám žádnýho Spita s touhle obludností, a i pro to sem se rozhodl z toho nedělat klasickýho Seafira I, a ta "závodní" kamo k tomu :D
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pojistovak »

Tudletu modrou obludu mám taky v plánu brzy.-))
(já vám nevím, ať chci stavět co chci, nakonec vždycky skončím u spita.)
D.MILAN

Příspěvek od D.MILAN »

není to už pro tebe droga ty spity Patriku? nejlepší jsem já zatíženej na F-3 Tornáda a zatím stavím jiné věci :-D
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Ne, já ty spity vlastne nesnáším.-))
Martin_C

Příspěvek od Martin_C »

Barva ..... :) Po lehkém váhání jakou že barvu to asi měl. Černou nebo modrou? Rozhodl sem se pro střední cestu - Cowling color na japonský letadla- černomodrá. :geek:

Dekály tentokrát nic moc - neragovali na vodičky.
Přílohy
IMG_2253.JPG
IMG_2254.JPG
IMG_2255.JPG
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Zajímavá Roya Blue.-))
Mám depky, zase tak krásně onýtováné - to jsi dělal d surfu až,co?
Martin_C

Příspěvek od Martin_C »

Ano, tentokrát až po surfu a nemazal jsme se s tím, žádný rozměřování, rovnou od ruky podle výkresu. Za 30 minut hotovo. Místama je to křivé, ale co, je to jen rychlovka abych vůbec něco dělal.

Otázka je jestli to bylo vůbec nastříkaný Royal Blue. Tu barvu přebírají kreslíři a výrobci jeden od druhýho . Třeba to byla, třeba ne. :D
Odpovědět Předchozí témaNásledující téma

Zpět na „Stavby“