SB2A-4 Buccaneer Special hobby 1/72

Gallery finished models
Michael Skočil

SB2A-4 Buccaneer Special hobby 1/72

Příspěvek od Michael Skočil »

Tak, je neděle a je hotovo. Víc jsem toho zatím nefotil, je už tma a s bleskem to je takový divný.Je brzo tma, tak zbytek fotek dám asi až v sobotu.
Díky mým blbostem mi to dalo zabrat víc než bych chtěl, ale to je život.
Opět jsem to stavěl standardní dobu. Od července do listopadu.A to jsem byl marod. Koukám, že volný čas na délku stavby nemá žádný vliv, alespoň u mě. :lol:
Na jednu stranu, nestaví se to špatně, na druhou je tam sposta věcí namodelově a měřítkově větší.Hlavně malé dílky. Zaměřovač v kabině je tak velkej, že by pilot ani neviděl ven. Knipl, ten je dlouhej a nevejde se pod palubku. Vlečná anténa je taky tak na čtvrtku. Něco jsem opravil a na něco se vys..l. Nejsem úplně spokojenej, ale to nejsem nikdy. Teď se dám do dodělávek Bearcata.
Přílohy
bucc 1.jpg
bucc 2.jpg
diamond

Re: SB2A-4 Buccaneer Special hobby 1/72

Příspěvek od diamond »

Povedená obluda. Super práce ;)
klimeji
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klimeji »

To atlantické schéma v tomto provedení má rozhodně něco do sebe.
Jirka Klimek, architekt :-)
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pojistovak »

Moc se mi to líbí.
Ono k těm nedokonalostem, SH je vlastně čistě shortrunová řada MPM, a to musí být někde vidět holt.-)
Michael Skočil

Příspěvek od Michael Skočil »

Díky pánové. Patriku, já tohle chápu, jen jsem si tak povzdechnul.:-) Ono by šlo ještě lecos dát do polyuretanu, ale na jednu stranu cena atd atd..... Třeba interiér to má špičkovej, jen to vypadá, že mástrař čerpal ze stejný pubikace a ten zadní kousek posunul dozadu. Když to pak skládáš podle fotek, což mi strašně helflo, tak to nesedí jak má, respektive věci který mají bejt vůdči sobě posunutý jsou ve stejný rovině. A nebo..... jsem blbej já a přiznávám se k tomu. :-)
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pojistovak »

Ad polyuretan, nemám jej rád, ale teď jsem se rozhodl s tím něco dělat tak jsem si nějaké dopňky nakoupil, tak jsem zvědav.-)
Každopádně, máš to hezký!
ujík

Příspěvek od ujík »

Krásnej kousek.
Odpovědět Předchozí témaNásledující téma

Zpět na „Galerie“