Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
Zdravím,tak jsem se rozhodl,že se podělím o stavbu této krásné stavebnice.Vzhledem k tomu,že trumpeta ma na dílech i rámečcích napsáno Su-27 1/72 tak konverze nebude až takový problém,trysky a čumák je na oba letouny přímo v rámečcích.Bude to krabička je s lehkýma úpravama.Na pomoc jsem si vzal lepty od Edy.
Re: Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
Začal jsem sedákama jeden je origo Trumpeta a jeden je Eda + trumpeta,který je který snad poznáte
Pak jsem to zavřel (trup) a dopadlo to takhle,zase trumpeta + Eda
Dnes bylo na pořadu dne (ano proto to vypadá,že to hrnu ale jeto cca 3týdny lepení) kompletace motorů,nastřik,to jsem nefotil a hlavní hřeb neděle přední podvozková noha. Lehce jsem ji upravil aby aspoň schematicky přípomínala předlohu,ještě není zcela hotová.
vyzera to super...i ja sa chystam na tento kit.inak co su to konretne za lepty?jake cislo maju? dik
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sakra.. to je 72? Takt o je paráda. Jen tak dále.
Lepty jsou Eduard zoom SS251+73 251 Su-27B Flanker,nevim proč dvě čísla ale je to jedna planžeta.Při stavbě dej pozor,lepty jsou pro gawu a je třeba několikrat měřit a spasovávat něž troch slušně sednou,dále je třeba zkrátit knipl asi o 1mm,ten je dlouhý a při slepování půlek trupu si dej bacha na oblast spojení křídel chce to trochu vypodložit jinak spodní část je moc utopená,já se na to vyprdl a těd to budu tmelit a dolaďovat.Dále pak vnitřek trysek není uplně košer tam je asi slabina toho modelu a bude se drasticky brousit aby to šlo napasovat.
Chtě bych se zeptat jestli někdo náhodou nemá nýtovaci výkres na suchara,ty co mám jsou ve špatné kvalitě a přebytečné obtisky na Su-27 1/72,děkuji.
-
Zdeněk Rajn79
http://www.airwar.ru/other/draw.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank Možná znáš, na těhlech stánkách je spousta výkresů. Ale rusky už jsem pozapoměl a teď to sůčko nemůžu rychle najít.
A ta sedačka je suprácká
A ta sedačka je suprácká
Tak s přední podvozkovou nohou končím,zhruba předlohu připomíná,už jen začistit a nastříkat. Jestli budu pokračovat tímto tempem tak mám do vánoc co dělat. Děkuji za odkazy ale právě z těch mám ty výkresy doma a bohužel nejsou nic moc,ale děkuji za snahu pomoci.
-
Braňo Herain
dekálov mám doma na Su haba dej...jak na exotiku v podobne mašín z Afriky,tak aj ruskú klasiku
Tak zatín není moc co fotit,jenom brousím a tmelím a pak tlemím co jsem zase vyvedl a jdu tmelit a brousit
V mezičase nekončícího broušení a tmelení jsem trošku pořešil ale velmi schematicky motor. Prví fotka je bez uprav ze stavebnice na druhé a třetí je po menší ůpravě a na čtvrté fotce je názorně vidět,že stejně nebude nic vidět 
Dnes jsem zapracoval na brzdícím štítu,špíš na pístu,štít tvarově vůbec neodpovídá a asi se vydlábnu ho nějak řešit a nechám ho tak jak je ve stavebnici.
Prosím,nemáte někdo fotku na mříž,která chrání motory při rolování na zemi proti nasátí cizích předmětů.Mám tuny fotek ale buď není nic vidět nebo jsou dané FODy. pana googla jsem zkoušel a nic. Ty co jsou v krabičce, tak to měl číňan nějaké zatmění mysli nebo tvůrčí krizi,to je opravdová parodie. Děkuji