Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
Re: Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
Tak opět menší postup,bohužel foto nejsou uplně přesné,kdyz je slušné světlo není čas.Až to pujde tak to snad nafotím tak aby ty barvy aspoň trochu odpovídaly skutečnosti.Takže jenom informativně,jinak vrch už je kompletně nastříkán a jenom stačí vystínovat a doladit povrch ale foto až později.Zatím přemýšlím jakou barvou zesvětlit šedou FS 36 440,na fotkách vypadá jako písková.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Šílená kamo.
Já zesvětluju všechno základní barva plus bílá a hodně naředit.
Stříkat opatrně a pomalu.
Hodně naředěné barvy klamou, vylezou až po zaschnutí.-))
Já zesvětluju všechno základní barva plus bílá a hodně naředit.
Stříkat opatrně a pomalu.
Hodně naředěné barvy klamou, vylezou až po zaschnutí.-))
Proto, když hodně ředím, ředím Tamiye lihem - to shne už skoro cestou mezi tryskou a plastem. Navíc je líh levnější, než origo ředidlo.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Taky to dělám stejně, trocha bílé do zakladní barvy a hodně ředit.Někdy to dělám i tak,že přidám bílou do zakladního odstínu hned při prvním stříkaní a pak to ještě lehce přeběhnu origo odstínem v koutech a podobně.Akorát u té šedé mám strach aby to ta bílá nezazdila.
Tak pokus o foto současného stavu,vrch je už kompet co se týče kam.polí,jestě je třeba doladit některé fleky.Bohužel foťák teď nemám a mobilem to za moc nestojí.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, na těch fotkách to vypadá ok, jsem zvědav jak to vypadá v reálu.
Tak opět menší postup,jde to pomalu ale zatimsi to užívám.Začaly se objevovat menší nedostatky ,ale snad to nějak pořeším.
Ten model vyzera dobre. Skoda tych horsich fotiek, na zaciatku stavby mas kvalitnejsie fotky 
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
Pár dalšich fotek,bohužel ne příliš dobrých,foťák stále stávkuje.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pořád stejně precizní práce. Líbí se mi ty trysky.
Děkuji,to potěšilo,motory jsem ještě lehce ladil ale při odmaskování mi to strhlo kousek barvy,až to opravím tak nafotím,myslím,že jsou ještě o něco lepší než na té fotce co tu je.
Kontaktní foto před lakem.Jěště přemýšlím nad tryskama něco tomu chybí ale nevím co.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta fotka je tek nepovedená, že se mi ty trysky vůbec nelíbí a moc se nedá posoudit co jim ještě přidat.-(
No,spíš to nebude fotkou,ale každopádně děkuji za názor.Fotka je nic moc ale pro představu to asi stačí.Uvidíme jak to bude vypadat po laku.Tady ještě nějaké foto snad to bude lepší na porovnání.
Dneskabylo u nás fakt hezky,tak mi to nedalo a zkusil jsem něco nafotit,otazka zní,je to už lepší? Ty fotky.